Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 14 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

WOW: Blue Ivy is samen met Jay-Z gespot bij de NBA finals en het meisje lijkt exact op haar moeder Beyoncé

Soms zijn er van die dingen waardoor we ons pas écht realiseren dat we oud(er) worden en dat de tijd super snel voorbij vliegt. Een video van de oudste dochter van Beyoncé en Jay-Z, Blue Ivy, bij de NBA finals is daar één van. We moesten namelijk even twee keer naar de beelden kijken voor we beseften dat het Blue is die naast Jay-Z zit op de tribune, en niet Beyoncé. Het meisje is namelijk officieel een tiener en zo ziet ze er ook uit. Blue is prachtig en lijkt net een tweelingzus van haar moeder.

Wacht, wat?! Sinds wanneer is Blue Ivy opeens zo ontzettend groot?

Blue Ivy Carter

Blue Ivy Carter, de oudste dochter van Beyoncé en Jay-Z werd geboren op 7 januari 2012. Dat maakt het meisje nu 10 jaar oud en officieel een tiener. Dat is pas écht goed te zien op de nieuwste beelden die gemaakt zijn van Beyoncé’s oudste telg. Blue is namelijk samen met haar vader Jay-Z bij een NBA wedstrijd gespot. En ja, het is écht Blue Ivy die we naast Jay-Z op de tribune zien zitten.

Blue en Jay-Z bij de NBA finals

In de video zien we hoe Blue Ivy – net als een echte tiener – lichtelijk ongemakkelijk de arm van haar vader Jay-Z probeert weg te duwen wanneer hij deze om haar heen slaat en haar een kus op de wang geeft.

Hoewel Blue’s typische tiener reactie op haar vader hilarisch is, is dat niet hetgeen dat ons opvalt aan de video. Waar Blue normaal ontzettend op haar vader leek, is de tiener nu net een kopie van haar moeder Beyoncé. De gelijkenissen tussen Beyoncé en Blue Ivy zijn namelijk verbazingwekkend. Nu Blue haar haren los heeft en grote oorringen draagt ziet het meisje er plots een stuk ouder uit. Eén ding weten we wel: die gaat later een paar harten breken.

We weten niet hoe het met jullie zit, maar de laatste keer dat wij Blue zagen zag ze er nog een stuk jonger uit. We are shocked.

Blue Ivy steelt de show van haar eigen moeder op de Oscaruitreiking van 2022

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.