Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 14 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Ashley Graham deelt prachtig bericht met moeders die niet meer zo makkelijk ‘in shape’ raken

Ashley Graham wordt door veel vrouwen geprezen vanwege haar grote invloed op de body positivity-beweging. Tijdens haar zwangerschap postte Ashley veel over het normaliseren van lichaamsveranderingen die optreden tijdens zwangerschap, borstvoeding en het postpartum leven.

Ashley is inmiddels moeder geworden maar borduurt graag verder op dit thema. Op haar Instagram-account is te zien dat zij een video van zichzelf deelt in haar ondergoed. Het is een bericht aan alle mama’s die niet meer terug in shape raken.

Ze lacht, heeft plezier en slaat op haar eigen billen. Dit is een herinnering om andere moeders aan te moedigen hun lichaam te omarmen zoals het is. De tekst die Ashely bij de video postte luidt als volgt: “Ik plaats deze video voor alle mama’s die hun oude lichaam nog niet terug hebben, of misschien wel nooit terug zullen krijgen. En ook voor iedereen die eraan herinnerd moet worden dat je lichaam mooi is in haar meest echte vorm. Dit is mijn sterke, vijf maanden durende -postpartum-zwanger-voor-twee jaar lichaam. Zoals het is. In de hoop om ALLE lichamen verder te normaliseren in elke fase van het leven.” Erg mooi geschreven, want terug in shape raken is nu eenmaal niet altijd realistisch.

Uiteraard werden er veel positieve reacties geplaatst onder haar post. Instagrammer @thebirdspapaya (die ook bekend is vanwege body positivity) reageerde met: “Bounce forward babyyyyy.” En de likes waren ook torenhoog.

Niet meer terug in shape

In de video is te zien hoe Ashley het merk Knix aan heeft. Dit is een intiem kledingmerk dat vooral bekend staat om hun lekvrije menstruatieondergoed. Begin mei kondigde Graham een samenwerking met het Amerikaanse merk Knix aan voor twee verschillende lingerie collecties gemaakt van mesh en kunstzijde stoffen.

De collecties bevatten bh’s, ondergoed en chique bodysuits die zijn gemaakt, om je je op je best te laten voelen. En natuurlijk ook op je best uit te laten zien. De collectie is gemaakt van rekbare stoffen die zacht en ademend zijn en verkrijgbaar in een hele reeks kleuren die bij je passen. Dus ben jij nou zo’n mama die niet meer terug in shape kan of wil raken? Misschien is dit een leuke collectie voor jou!

Body positivity: deze TikTok-trend laat zien dat hetzelfde getal op de weegschaal niet één lichaamstype representeert

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.