Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 14 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian deelt een aantal super schattige foto’s van haar zonnige vakantie met Pete Davidson

Kim Kardashian en Pete Davidson hebben dit jaar de titel van meest onverwachte – maar wel super loveable – celebrity koppel van 2022 weten te veroveren. De realityster en de komiek zijn sinds het najaar van 2021 aan het daten en zijn gelukkiger dan ooit. Dat vraagt natuurlijk om een zonnige vakantie naar een prachtig strand. Op Instagram deelt Kim een aantal vakantiekiekjes met haar liefje Pete en te foto’s zijn té schattig.

Deze lieve foto’s van een super gelukkige Kim en Pete zijn alles wat we vandaag willen zien.

Kim Kardashian en Pete Davidson

We kunnen wel zeggen dat we lichtelijk obsessed zijn met de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson. Waar het voor Kim Kardashian de afgelopen jaren wat minder meezat in de liefde – zo scheidde de ster van haar ex-man Kanye West – zien ook Kim’s familieleden dat Kim nu gelukkig is dan ooit. Kim en Pete halen namelijk het beste in elkaar naar boven. Waar de twee hun relatie eerst erg privé hielden, deed Kim laatst een boekje open over haar relatie met Pete. Zo onthulde de SKIMS-oprichter hoe de twee bij elkaar zijn gekomen en wie de eerste move maakte. Hier lees je daar meer over.

Niet alleen Kim en Pete groeien steeds meer naar elkaar toe. Ook de band tussen Pete en Kim’s kinderen – North, Saint, Chicago en Psalm – wordt steeds hechter. Pete is namelijk al een aantal keer in zijn eentje samen met de kids gespot. Kim vindt het super fijn dat ze haar lover alleen op pad kan sturen met de kinderen en is opgelucht dat het zo goed klikt tussen Pete en haar kroost.

Kim Kardashian bleekt haar wenkbrauwen voor nieuwe SKIMS-campagne

Vakantie op een zonnig oord

Hoe graag Kim en Pete ook tijd doorbrengen met de kinderen, lijkt het erop dat de twee nu even wat tijd voor elkaar nodig hebben. Kete is namelijk op een zonnige vakantie op een prachtig oord en Kim deelt op Instagram wat schattige foto’s hiervan.

Waar Kim normaal niet zo van de Public Displays of Affection is, in tegenstelling tot haar zus Kourtney en haar lover Travis, zien we Kim en Pete zelfs zoenend op de foto’s. CUTE! Verder zien we de twee sterren samen relaxen in het prachtige water én in een kano.

De vakantie ziet er in ieder geval heerlijk uit. Wij zijn benieuwd of we nog meer kiekjes van Kete’s little getaway kunnen verwachten.

Fans zeggen allemaal hetzelfde over Kim Kardashian haar ‘angstaanjagende’ Instagram-post

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.