Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 30 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Blue Ivy en Beyoncé krijgen belangrijke rol in film Mufasa: The Lion King

De dochter van Beyoncé, Blue Ivy, heeft de sowieso de ouderloterij gewonnen. Afgelopen zomer tourde ze met haar moeder over de hele wereld en mocht ze zelfs optreden in haar shows. En nu.. is ze te horen als stem in de nieuwe Disneyfilm Mufasa: The Lion King.

Blue Ivy te horen in Disneyfilm Mufasa: The Lion King

De dochter van Beyoncé, werkt net als haar moeder mee aan de nieuwe Disneyfilm Mufasa: The Lion King. Gister bracht Disney de eerste trailer voor de film uit. Naast de 12-jarige Blue Ivy hebben onder anderen Donald Glover, Aaron Pierre en Seth Rogen stemmen ingesproken voor de film. Het is de eerste keer dat Blue Ivy in een film zit – ookal gaat het nu alleen om haar stem. Eerder verscheen ze wel in muziekvideo’s van haar moeder en vader, Jay-Z en dus op het podium met haar moeder.

Mufasa: The Lion King gaat over de jeugd van Mufasa (Pierre), de vader van Simba (Glover), het hoofdpersonage uit The Lion King. Door middel van flashbacks wordt verteld hoe Mufasa de koning van de jungle werd. Blue Ivy doet de stem van Kiara, de kleindochter van Mufasa, die naar het verhaal luistert. Beyoncé doet de stem van Nala, de moeder van Kiara. Moeder en dochter dus. ZO LIEF.

Bekijk de trailer van de film hieronder:

Wanneer is Mufasa: The Lion King in de bioscoop te zien?

De film Mufasa: The Lion King is in december in de bioscoop te zien. De live action-versie van de animatiefilm The Lion King was met een wereldwijde opbrengst van 1,6 miljard dollar een van de grote bioscoophits van 2019.

Blue Ivy las alle negatieve reacties op haar eerste Renaissance-optreden en dit was haar reactie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.