Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Haar 20 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Van futloos haar naar bouncy blowout in vijf minuten: deze TikTok-hack bespaart je veel tijd

De volumineuze bouncy blowout á la de jaren ’90 is het kapsel van dit moment. En ja, het is fabulous, maar ook erg tijdrovend. Heb jij geen tijd (of geen zin) om uren in de weer te gaan de föhn, borstels en rollers? Dan fix je de look met deze geniale hack in enkele minuten.

TikTokker Rasida laat de truc zien waarmee zij haar coupe transformeert in slechts enkele minuten. En wij wilden dat we dit eerder wisten.

Van futloos haar naar bouncy blowout in vijf minuten

We kennen het allemaal wel: je moet over een uurtje ergens zijn en het kapsel dat je in gedachten had is bouncy, glamourous en flamboyant. Maar wanneer jij je haren uit de messy knot haalt, zien je lokken er alle behalve flamboyant uit. Eerder slap en levenloos. Precies voor dit moment heeft Rasida de ideale truc – en daar komt geen föhn aan te pas.

  1. Je pakt de voorste (ook wel de belangrijkste) sectie van je haar en sprayt hier wat heat protection spray op. Het is belangrijk dat je de sectie bij elkaar houdt en omhoog tilt.
  2. Dan pak je de stijltang erbij en ga je hiermee een paar keer over de lokken. Daarmee maak je een lichtelijk ronde beweging naar het gezicht toe.
  3. Vervolgens neem je een Velcro-roller en rol je de pluk haar in de roller, weg van het gezicht. Clip dit vast en spray er wat haarlak over.
  4. Na een aantal minuten, als het haar afgekoeld is, haal je de roller eruit en breng je de lokken in model. Et voila!
@rasidastyle

How to make your limp hair look voluminous #hairtricks

♬ original sound – Rasida

Een paar kleine handelingen maken een groot verschil. Om het kapsel gedurende de dag, of de avond, in model te houden, spray er nog wat haarlak overheen. Nog op zoek naar wat haarproducten voor volume? In artikel vind je de parels voor een bouncy kapsel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.