Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 28 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Na ‘Girl Math’ is er nu ook ‘Boy Math’ en de voorbeelden zijn hilarisch

We schreven al eerder over de Girl Math TikTok-trend, die veel minder onschuldig is dan hij lijkt. Nu is er ook een mannelijke variant van de wiskunde en de voorbeelden op het internet zijn heel herkenbaar.

Soms lijkt het wel alsof mannen achterstevoren denken en de ‘Boy Math’ memes maken dat pijnlijk duidelijk.

Van ‘Girl Math’ naar ‘Boy Math’

Eerst was er ‘Girl Math’. De humoristische trend liet vrouwen aankopen rechtvaardigden door de betaling op te splitsen in het aantal keer gebruik. Zo werd alles ineens bijzonder goedkoop.

Waar vrouwen flink wat zelfspot toonden met de ‘Girl Math’ trend, is het nu de beurt aan de mannen om op de hak genomen te worden. Want ja, wij vrouwen houden er soms wat onlogische financiële rekensommen op na. Maar het andere geslacht kan er ook wat van.

Wat is ‘Boy Math’?

De grap is dat het ‘m bij de mannen niet zit in de financiële keuzes die ze maken. Maar wel in eh … alle andere.

En we moeten toegeven, wij gaan aan op de (soms ietwat duistere) grappen die er gemaakt worden X. Het einde van ‘Girl Math’ is gekomen, nu is het tijd voor de mannen.

Liegen over lengte? Tja, daar zijn ook veel mannen schuldig aan. Net als geld vergokken op platformen als Toto en Unibet – de Nederlandse equivalent van FanDuel.

En ja, ook de eeuwige discussie over anticonceptie wordt aangehaald en het staat 1-0 voor de vrouwen.

In veel mannenhuishoudens heeft technologie voorrang op het interieur. En gelukkig zijn wij niet de enigen die zich daarover verbazen.

Het zat er al aan te komen. Maar ja, ook over mannen en hun financiële status worden grappen gemaakt. En dan wordt vooral getrapt op hun ego. Ouch.

Tot slot: een pijnlijke grappen over intellect. Kunnen we stellen dat de vrouwen deze wedstrijd gewonnen hebben?

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.