Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 13 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Boyfriend jeans for the win: dit zijn de mooiste exemplaren

Trends komen en gaan, maar onze liefde voor jeans blijft altijd bestaan. Nee even zonder grappen: wij kunnen niet zonder een goede loose fit boyfriend jeans. Ze geven iedere outfit die unbothered vibe die het nodig heeft.

Dus wij zetten de mooiste exemplaren alvast voor je op een rij.

Dit zijn de mooiste boyfriend jeans

Sommige zijn even een investering, maar zo’n broek draag je dan ook erg vaak en erg lang. Het lijkt alsof je de jeans van je significant other snel hebt aangeschoten, maar in werkelijkheid zit hier een lange zoektocht achter.

Levi’s Baggy Dad-jeans – €139,95

Deze broek mag dan wel een dad-jeans heten, hij valt ook prima in de categorie boyfriend jeans.  Deze jeans met een mid-rise en rechte pijpen is relaxed maar toch flatterend met extra ruimte voor een subtiel tintje. En als je het over spijkerbroeken hebt, dan heb je het over Levi’s – dus je weet dat je in een goede broek investeert met deze aankoop.

Levi’s Levi's

Weekday Ample Low Loose Jeans – €59

Ook Weekday staat bekend om z’n goede jeans. Dit merk bevindt zich iets meer in het betaalbare segment, dus shoppen we hier ook aan het einde van de maand. Wij zijn verliefd op dit baggy exemplaar met précies de goede wassing.

Weekday

Diesel 2016 D-Air 09e94 Boyfriend Jeans – €122

Bij Diesel doe je goede zaken deze dagen, want op veel jeans zit een fikse korting. Het merk leeft weer helemaal op door al hun Y2K-ontwerpen en ook deze jeans is een schot in de roos.

Diesel

Tommy Hilfiger Daisy Low Rise Baggy Jeans – €149

Als jij wel lekker ging op de logomania trend, dan is dit de perfecte baggy jeans voor jou.

Tommy Hilfiger

NA-KD Denim met extra wijde pijpen – €54,95

Wijd, wijder, wijdst: dat dacht NA-KD bij het ontwikkelen van deze broek.

NA-KD

SAMSOE SAMSOE Rebecca Vintage Lichte Spijkerbroek – €129

En echt investment piece die je op talloze manieren combineert.

RAUW

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.