Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 27 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Het internet houdt niet op over de exorbitante cadeaus die Travis Barker tijdens kerst aan zijn kinderen gaf

Kerst in huize Kardashian-Barker zag er iets anders uit dan bij de meeste van ons. De Kardashians staan bekend om het geven van kostbare cadeaus, maar Travis Barker kan er ook wat van. Hij gaf zijn kinderen namelijk een auto cadeau – en ook zeker niet de minste.

En je raadt het al, het internet raakt niet uitgepraat over de cadeaus die Landon en (vooral) Alabama Barker ontvingen.

Travis Barker geeft zijn kinderen een G-Wagon voor kerst

Afgelopen maandag was op Instagram te zien hoe kerst in huize Kardashian-Barker gevierd werd. En de cadeaus lagen daar niet onder de boom, maar werden voorgereden. Travis Barker heeft zijn kinderen Landon en Alabama dit jaar voor de feestdagen hun eigen Mercedes-Benz G-Wagons cadeau gegeven.

Travis Barker cadeaus
Instagram @alabamaluellabarker

Alabama, die op kerstavond achttien werd, gaf haar twee miljoen Instagram-volgers maandag op haar Story een glimp van de twee volledig zwarte SUV’s, die geparkeerd stonden op de oprit van de familie. Alabama en haar 20-jarige broer Landon zijn de trotse eigenaar van een Mercedes Benz G-Wagon 2024. Mind you: deze auto’s starten vanaf 150.000 dollar. Geen lullig cadeau, dus.

Travis Barker cadeaus
Instagram @alabamaluellabarker

Cadeaus van de Kardashians

Ook van de Kardashian-kant van de familie heeft hun best gedaan met cadeaus voor Alabama, zo is te zien op haar Instagram Stories. Van bonusoma Kris Jenner kreeg Alabama een zilveren horloge van Cartier á 4000 dollar. En als klap op de vuurpijl kreeg ze van Travis en Kourtney een felbegeerde Hermès Birkin tas. ”Your girl got her first Birkin” schreef Alabama bij de foto van de witte tas in haar Stories.

Travis Barker cadeaus
Instagram @alabamaluellabarker
Travis Barker cadeaus
Instagram @alabamaluellabarker

Het internet reageert

De feestdagen staan in het teken van dankbaarheid en familie – maar blijkbaar ook in het teken van dubbelzinnige comments plaatsen over andermans cadeaus. Op de cadeaus van Alabama en Landon kwamen namelijk veel reacties.

”My father just gave me some DNA” schrijft iemand onder de post van Page Six. Een ander haalt de Kardashians aan: ”He fits well with the Kardashians.” Toch zijn er ook veel mensen die het mooie ervan inzien. ‘‘I think I’d do the same if I could’‘ schrijft een fan op Instagram.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.