Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 16 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Fans gaan los om de TikTok van Alabama Barker met North West en Penelope Disick

De Kardashian-Jenners zijn de laatste tijd ontzettend vaak in het nieuws, maar we zien de kleine Kardashian-Jenners nóg vaker voorbijkomen. North West en Penelope Disick hebben namelijk sinds kort TikTok-accounts en hierop delen ze de leukste video’s. Nu heeft Alabama Barker – de dochter van Travis Barker – een TikTok-video gemaakt met zowel North als Penelope en fans gaan compleet los.

Ze noemt ze haar “vriendinnen”.

North West en Penelope Disick

Op 26 november 2021 kwamen wij erachter dat North West met Kim Kardashian en Penelope Disick met Kourtney Kardashian TikTok-accounts hadden aangemaakt. Voor we het wisten was TikTok compleet overgenomen door de Kardashians en wij snappen wel waarom. Deze Tiktok-video’s geven ons namelijk een hele nieuwe inkijk in het leven van de Kardashians.

Zo laat North haar hagedissen genaamd Cheese en Bean zien en vertelt ze dat haar moeder ze haat omdat ze wormen hebben. Ook gaf North West ons afgelopen weekend een huis tour toen ze live ging op TikTok en kwamen we erachter dat Kim Kardashian hier niks vanaf wist. Penelope is wat rustiger op TikTok en laat ons vooral zien wat haar favoriete verzorgingsproducten zijn.

Zo neemt North West wraak op moeder Kim Kardashian als ze ruzie hebben

Alabama Barker

Zoals we allemaal weten zijn Kourtney Kardashian en Travis Barker alweer een tijdje verloofd. Dit betekent dat hun beiden families zich samenvoegen tot een groot gezin. Mason, Penelope en Reign krijgen er dus een grote broer en zus bij en dit lijken ze totaal niet erg te vinden. Penelope Disick en North West zijn namelijk samen te zien in een nieuwe TikTok-video van Alabama Barker.

We hebben de families al meerdere keren samen gezien. Zo hebben we Alabama en Kourtney eerder al samen gespot op een Instagram-foto toen ze dezelfde set rockte en ook Travis Barker was samen met Kourtney Kardashian te zien in een TikTok van Penelope Disick. Alabama plaatste eerder al een TikTok-video met alleen Penelope, maar nu zien we ook North West in haar nieuwste video verschijnen.

@alabamabarker

Reply to @czczvvzvbbudzjfhf

♬ LOSER – da big crybaby.

Heeft Penelope Disick de nieuwste Instagram-foto van Kourtney en Travis gemaakt?

TikTok-video

Het lijkt erop dat ook Alabama het goed kan vinden met Penelope Disick en North West, want het trio heeft samen een lieve TikTok gemaakt. In de video – die Alabama op haar TikTok-account heeft geplaatst – zien we de drie samen deelnemen aan de virale Drilla-trend. Alabama voegt tekst toe aan de video en schrijft: “Meet my friends”.

@alabamabarker

♬ Drilla – liverpoolfans.com

Het duurde natuurlijk niet lang voordat fans massaal begonnen te reageren onder de video van Alabama. Zo schrijft een fan: “my whole life revolves around north and penelope now.” Andere fans schrijven: “the trio i didn’t know i would need til now 🤣💗” en “Awe!! P finally got a sister! Alabama is such a great big sister, P os so blessed.”

Hoewel wij het ontzettend leuk vinden om al deze Tiktok-video’s voorbij te zien komen, zit er ook een keerzijde aan TikTok. Zo stuurde Mason Disick een bezorgde sms naar Kim Kardashian over het TikTok-gebruik van North West. Ook fans vinden het best riskant dat zo’n jong meisje op TikTok zit. Toch hopen wij dat we van deze heerlijke TikTok-video’s mogen blijven genieten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.