Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 8 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Caitlyn Jenner vertelt openhartig over de scheiding met Kris Jenner

Het kan niemand zijn ontgaan. Na 23 jaar huwelijk besloten Caitlyn en Kris Jenner in 2013 uit elkaar te gaan. Na de scheiding vertelde Caitlyn Jenner voor het eerst over haar identiteit, waardoor het leek alsof de transitie de reden was voor hun scheiding. Toch bleek er meer aan de hand te zijn, vertelt ze in een nieuwe podcast.

My identity… it was not a big part of us separating. There was so many other bigger issues out there.

Caitlyn Jenner over de scheiding met Kris Jenner

Het gesprek – waarin Caitlyn Jenner heel open sprak over de scheiding en haar identiteit – vond plaats in Rob Lowe zijn Literally!-podcast. Caitlyn vertelde dat Kris en zij na 23 jaar beiden een andere weg op wilden gaan. Ze vertelde dat haar identiteit geen grote rol speelde in de scheiding.

Wel gaf ze toe dat de frustraties die ze had – vanwege het worstelen met haar identiteit – niet veel goeds deed voor het huwelijk. Toch vonden ze elkaar uiteindelijk weer terug na de break-up. Weliswaar in een andere soort relatie, maar hun band is nog steeds sterk.

Naam bekendmaken

De hele situatie rondom de transitie bracht ook grappige momenten met zich mee. Toen Caitlyn Jenner haar nieuwe naam bekend wilde maken aan Kris, wilde ze dat heel voorzichtig doen. Toen Kris haar vroeg hoe ze haar ex-geliefde voortaan moest noemen, kwam Kris met een geniale reactie.

“She goes, ‘Oh, my God. What do I call you?’ I said, ‘Well, my name is Caitlyn.’ And she goes, ‘Good, you stayed with the K’s. I went, ‘No, I’m going with a C.’ Yes, I had to break it to her easily. I said, ‘There’s got to be a little separation between church and state.'”

Vader

Tot 2015 ging Caitlyn Jenner door het leven als Bruce. Eerder vertelde Caitlyn in een interview dat de kinderen haar nog steeds aanspreken als papa. Toen ze namelijk aan de kids vertelde om voortaan verder te gaan als Caitlyn Jenner, vroegen de Kardashians zich af hoe ze haar moesten aanspreken. Daarop antwoordde Caitlyn dat ze tot op de dag dat ze sterft, de vader blijft. Ze voelt zich dan ook niet vreemd als ze Kardashian-kids haar vader noemen. Cute.

Even lachen: dit zijn zijn de meest iconische Kardashian-ruzies op een rijtje

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.