Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 22 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber deelt foto’s van haar nieuwe bronde haarkleur en wij zijn fan

Zo nu en dan zijn we gewoon even toe aan een nieuwe coupe, zo denkt Hailey Bieber er ook over. Een nieuwe haarkleur kan namelijk wonderen doen: het past beter bij het seizoen of bij je natuurlijke roots. Na het zien van de nieuwe haarkleur van Hailey heb jij weer inspiratie voor jouw volgende kappersafspraak (want we mogen bijna weer).

Ze heeft haar blonde lokken vervangen voor een wat gewaagdere kleur: bronde.

Hailey Bieber heeft bronde haar

We kennen Hailey Bieber vooral van haar iconische donkerblonde coupe. Toch deelt ze nu een foto met haar nieuwe haarkleur en dat is een mix tussen blond en bruin. Om zo dicht mogelijk bij haar blonde haarkleur te blijven is ze gegaan voor bronde. Spoiler: na het zien van Hailey Bieber’s nieuwe coupe wil je niks anders.

Niet bruin, niet blond, maar bronde. De kleur is perfect wanneer je een transitie van blond naar bruin of andersom maakt. Niet alleen Hailey Bieber staat het goed; ook celebs als Kim Kardashian en Kylie Jenner rocken de haarkleur. Wij zijn fan.

De haartrend voor 2021

De haarstylist van Hailey Bieber, Amanda Lee, plaatste een foto op Instagram van Hailey met haar prachtige nieuwe lokken. De nieuwe coupe is geverfd door Cassondra Keeling, die ook wordt getagd onder de foto. Cassondra verft ook de lokken van celebrities als Kylie Jenner en Addison Rae.

Ondanks dat we ontzettend fan waren van Hailey’s blonde haar, en het stiekem misschien wel een beetje gaan missen, krijgen we ook geen genoeg van deze bronde coupe. En dan nog niet eens te beginnen over de bruine eyeliner en vlekkeloze huid. Uhm, wat is je skincare routine, Hailey?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.