Anne Smits
Anne Smits Celebrity 31 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTok brandt los over nieuwe vriendin van F1-coureur Charles Leclerc

De 25-jarige Ferrari-coureur Charles Leclerc eindigde afgelopen zondag op de zesde plek bij het Circuit de Monaco. Drie jaar lang was ex-vriendin Charlotte Siné Leclerc’s steun en toeverlaat, totdat hun relatie eind vorig jaar strandde. Na bijna anderhalf jaar vrijgezel te zijn, lijkt het erop dat Leclerc opnieuw iemand heeft gevonden om zijn overwinningen mee te vieren. En dit is wat TikTok daar van vindt.

Helaas: Charles Leclerc ligt niet meer in de markt…

TikTok brandt los over nieuwe vriendin van F1-coureur Charles Leclerc

Helaas kunnen we het hart van Leclerc niet meer veroveren wanneer de F1-coureur in Nederland is om het circuit van Zandvoort te rijden aan het eind van deze zomer. Het lijkt erop dat hij inmiddels de liefde heeft gevonden met deze dame.

Wie is de gelukkige?

Het nieuwe (potentiële) liefje van Leclerc is Alexandra Saint Mleux. Alexandra is een studente kunstgeschiedenis in Frankrijk en verscheen afgelopen weekend maar liefst twee keer op het circuit. Niet alleen zorgde haar aanwezigheid voor een hoop aandacht. Ook de jurk die Alexandra droeg, zorgde voor veel positieve reacties. Of de twee officieel een relatie hebben, is nog onbekend.

@kacicici

Alexandra leaving the F1 paddock at Monaco Grand Prix #ferrari #monaco #wags

♬ original sound – kacicici

 

Ex-vriendin Charlotte Siné

Mocht je de ex-vriendin van Leclerc, Charlotte Siné, even niet voor je kunnen halen. Charlotte is model en net als Leclerc opgegroeid in Monaco. Ook is ze de dochter van Emmanuel Siné: algemeen directeur van Société des Bains de Mer, het meest invloedrijke bedrijf in de entertainmentsector van Monaco. Charles Leclerc lijkt overduidelijk een type te hebben. Zo moet je goed kijken om zijn ex en huidige vriendin uit elkaar te halen. En dat is ook TikTok niet ontgaan:

“I find it so funny that all of his girlfriends look identical 😂, “the fact that she looks like Char💀, “this is not the same girl as the previous?”.

Shawn Mendes en Camila Cabello samen gespot in New York

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.