Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 18 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Je hele lichaam ondersprayen met deo is trending: zo werkt het

Wanneer jij aan deodorant denkt, denk je waarschijnlijk aan een deodorant voor je oksels. Tegenwoordig heb je ook deodorant die bestemd is voor je hele lichaam. De whole body deodorant bestaat al sinds 2017 maar wordt nu pas door veel mensen ontdekt.

Wij leggen je uit wat het inhoudt en hoe je dit gebruikt.

Whole body deodorant

Je oksels zijn niet de enige plekken op je lichaam die snel zweten, toch is dit vaak wel de enige plek waar we deodorant op spuiten. Dit is waarom merken whole body deodorants uitbrengen. Dit is een deodorant die je overal kan aanbrengen op je lichaam, denk bijvoorbeeld aan plekken zoals onder je borsten, je bovenbenen, rug, etc. De deodorant kan ik allerlei varianten zijn, je hebt een stick, créme, balsem, etc.

Voor wie is het geschikt?

De whole body deodorant is voor iedereen geschikt, toch heeft waarschijnlijk niet iedereen behoefte aan zo’n deodorant. Het is voornamelijk handig en geschikt voor mensen die snel zweten en hier last van hebben, vooral van de ongewenste geur die erbij komt kijken. Ook is het product ideaal voor sporters, met intensieve sporten zweet je vaak op meerdere plekken dan alleen je oksels.

Zo gebruik je het de whole body deodorant

Je gebruikt het product op een droge en schone huid, breng het bijvoorbeeld aan na het douchen in de ochtend. Vervolgens breng je de deodorant aan, hoe je dit doet verschilt per product. Vervolgens laat je dit intrekken en hierna kun je je aankleden. Je gebruikt de deodorant vanaf je oksels en naar beneden.

Waarom je niet zomaar elke deodorant hiervoor kunt gebruiken

Hoewel we het waarschijnlijk allemaal al wel eens gedaan hebben, is het niet helemaal de bedoeling om je deodorant op andere plekken dan je oksels aan te brengen. Met een whole body deodorant kan dit uiteraard wel. Deze deodorant is namelijk wat milder voor de huid waardoor je je huid hiermee minder irriteert. Deze deodorant is ook geschikt voor de gevoeligere plekken, zodat de kans op allergische reacties of huidirritaties veel kleiner wordt. Buiten de ingrediënten om is deze deodorant ook gemaakt om het makkelijk aan te kunnen brengen over je hele lichaam.

Dit zijn onze favoriete setting powders, die je zelfs in de zomer glansvrij houden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.