Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Beauty 9 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Charlotte Tilbury lanceert body cream geïnspireerd op gehypte Magic Cream

Hét beautymerk van de sterren heeft na het succes van hun bekroonde Magic Cream Moisturiser een nieuw product op de markt gebracht. Wij konden onze dag niet beter starten, want nu kunnen we ons hele lichaam hullen in dit magische goedje.

Het beste nieuws van de donderdag voor elke beauty lover.

Met stipt op één: de Magic Cream van Charlotte Tilbury

Als wij één merk zou moeten kiezen tussen alle mooie beautymerken, spijt het ons te zeggen dat er toch echt wel eentje helemaal bovenaan staat: Charlotte Tilbury. Begrijp ons niet verkeerd, we hebben enorm veel verschillende merken in het gebruik en vinden het heerlijk om nieuwe producten uit te proberen (hoe lekker is het openmaken van een nieuwe verpakking!). Toch zijn er van CT wel héél veel producten waar we elke dag weer naar grijpen. De lipsticks blijven urenlang goed op hun plek. De oogschaduw-, highlighter- en bronzer-palettes hebben precies de goede kleuren, dikte en transparantie. De eyeliner is heerlijk eenvoudig aan te brengen, of je nou voor een elegante en subtiele look wilt gaan of voor een flinke statement eyeliner.

De magie van Charlotte Tilbury

Een van de paradepaardjes van CT is een crème die het merk groot heeft gemaakt. Als in een film van een modern sprookje werd de crème niet zomaar in een lab uitgevonden. Charlotte Tilbury was – en is – dé visagist van de meest bekende celebrities en topmodellen. Backstage bij de modeshows waarvoor ze de modellen opmaakte zag ze veel modellen met een vermoeide, vochtarme en doffe huid. Voor deze modellen mixte ze haar eigen goedje om hun te redden van een huid-crisis. Al snel werd het magische goedje door elk supermodel en elke celebrity de ‘Instant Miracle Turnaround Cream‘ genoemd. Charlotte bracht de Magic Cream in 2013 op de markt zodat iedereen gebaat kan zijn bij het miraculeuze witte smeerseltje en zo geschiedde.

De ingrediënten van het toverpotje

Het beroemde glazen potje met de gouden deksel is zo magisch door 8 werkzame ingrediënten. BioNymph Peptide, vitamines C en E, hyaluronzuur, Aloe Vera, shea boter, extract van frangipane bloemen en olie van rozenbottel en camelia. Elk ingrediënt heeft zijn wonderbaarlijke toevoeging die de huid zal laten shinen.

Nu óók voor je lichaam

Je raadt het al: we verwennen ons gezicht dus al geruime tijd met deze fijne crème. Nu is er vandaag een product gelanceerd dat de dag voor elke beauty liefhebber nu al top heeft gemaakt. Geïnspireerd op de Magic Cream is er namelijk sinds vandaag ook een Magic Body Cream op de markt gebracht. De creme is geschikt voor ieder huidtype en biedt de huid een hydrateren, gladmakend en verstevigend effect – van top tot teen. Om het product werkzaam te maken voor het gehele lichaam, is het recept verrijkt met ingrediënten als caffeine en Algaktiv Uplift. Volgens de klinische testen van het merk zou het de huid binnen een halve minuut hydrateren, voelt de huid steviger en worden cellulite en stretchmarks flink verminderd. Klinkt – uhm, ja – magisch.

De nieuwe CT magic body cream is vanaf 9 maart verkrijgbaar voor €59 via deze link.

Dit hele leuke skincaremerk opent op 9, 10 en 11 maart een pop-up in Amsterdam

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.