Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 9 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Florence Pugh is herenigd met ex Zach Braff op de première van ‘A Good Person’

Florence Pugh en Zach Braff laten zien dat exen wel werkelijk vrienden kunnen zijn. Op de red carpet van A Good Person lieten ze zien dat de vriendschap er zeker is. De twee zijn altijd al een low drama koppel in de media geweest en deze status behouden ze na gisterenavond nog steeds.

Shoutout to my ex

Paraderen op de rode loper

Na hun split in 2022 is dit de eerste keer dat we de 27-jarige actrice en de 47-jarige acteur bij elkaar zagen. Florence Pugh straalt samen met Morgan Freeman in de nieuwe dramafilm A Good Person, een film geregisseerd door Zach Braff. Awkward? Dat was het zeker niet. De twee poseerden lachend naast elkaar op de rode loper en lieten ons zien hoe een gezonde break-up eruit kan zien.

Better as friends

Het is niet de eerste keer dat we kunnen zien dat de twee Hollywoodsterren op goede termen met elkaar zijn. Op de verjaardag van Zach postte de Midsommar actrice een story waarin ze hem een fijne verjaardag wenste. Op zijn beurt besloot de Scrubs ster op Florence haar verjaardag hetzelfde te doen. Werkende aan de film is er zover wij weten dan ook geen drama ontstaan tussen de twee. Ze zijn nu gewoon goede vrienden: soms ook wel eens lekker om te hebben in Hollywood.

Florence Pugh
ANP

‘A Good Person’

A Good Person is dé nieuwe dramafilm van 2023 waarmee wij in een rollercoaster aan emoties zullen belanden. Allison – gespeeld door Florence Pugh – bouwt een vriendschap op met haar would-be schoonvader, jaren nadat ze in een fataal ongeluk terecht is gekomen. Het wordt een hartverwarmende film waar we met een lach en een traan naar zullen kijken. 24 maart gaat de film in de Verenigde Staten in première, waarna hij al snel te zien zal zijn in Nederland. Wij staan in ieder geval te popelen om hem in de bioscoop te bewonderen.

Dus toch! Kendall Jenner en Bad Bunny zijn zoenend gespot na een date

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.