Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 22 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Chicago West lijkt precies op Kim Kardashian in haar nieuwste Instagram-foto

De kinderen van de Keeping Up With The Kardashians-sterren zijn allemaal ontzettend schattig. Op social media krijgen we steeds meer te zien van de kids. Zo hebben North West en Penelope Disick een eigen TikTok-account en zien we de kinderen ook geregeld bij hun ouders op social media voorbijkomen. Nu heeft Kim Kardashian een nieuwe Instagram-foto geplaatst waarop we Chicago West zien, die ontzettend veel op haar moeder lijkt.

Ze lijkt sprekend op Kim Kardashian.

Kim Kardashian

Zoals we allemaal weten staat Kim Kardashian al een lange tijd in de spotlight. Toch werden de Kardashian-Jenners pas echt bekend toen hun realityserie Keeping Up With The Kardashians op tv te zien was. Helaas kwam dit project na twintig seizoenen ten einde, maar er is alweer een nieuwe serie in de maak met Hulu. Gelukkig maar, want we kunnen nog lang niet zonder de Kardashian-Jenners.

Toch staat er ook een nieuwe generatie voor de deur. We hebben al die jaren namelijk kunnen zien hoe de kleine Kardashian-Jenners zijn opgegroeid en ook de kinderen van Kim Kardashian zijn anno 2021 al behoorlijk groot. Zo is North West 8 jaar, Saint West is alweer 6 jaar, kleine Chicago West is 3 jaar en Psalm West is op dit moment 2 jaar.

Chicago West

Kim Kardashian deelt geregeld een kiekje van haar kinderen op social media. Of het nou een video is van haar gezamenlijke TikTok-account met North of de coole stijl van Saint: wij zijn obsessed met de kinderen van Kim Kardashian. Eén ding is in ieder geval zeker: het nieuwste Kardashian-West kind in de schijnwerpers is Chicago West.

Kim deelde een foto van Chicago met een zuurstok op Instagram met haar 271 miljoen volgers met de caption: “Chicago trying to convince me she’s allowed to have this candy cane 😂😍” Hoewel veel van de opmerkingen Chicago toestemming geven om het snoep te eten, is er één ding waar fans het allemaal over eens zijn.

Fans zeggen namelijk allemaal dat Kim Kardashian en haar dochter Chicago West ontzettend veel op elkaar lijken. Zo schrijft een fan: “She’s your twin 👯‍♀️” en andere fans schrijven: “Definitely your twin”, “Your twin ❤️❤️❤️ so beautiful” en “She’s looking like Kim more.”

Vind jij Chicago op Kim Kardashian lijken?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.