Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 26 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Kim Kardashian en North West hebben een TikTok-account aangemaakt en fans gaan los

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kennen geen iconischer duo dan Kim Kardashian en North West. Moeder en dochter zorgen er elke keer weer voor dat er een glimlach op ons gezicht komt. Net toen we dachten dat het niet beter kan worden, komen we erachter dat Kim Kardashian en North West samen een TikTok-account hebben aangemaakt.

Wij zijn compleet obsessed.

Kim Kardashian en North West

North West is op haar 8-jarige leeftijd al een heus mode-icoon, maar daar staat niemand van te kijken met Kim Kardashian en Kanye West als ouders. Toch is ze ook nog een kind en houdt ze ervan om aandacht te krijgen. Dit heeft ze al verschillende keren laten zien toen ze haar moeder belachelijk maakte in Kims Instagram Stories.

North West is ook ontzettend creatief. Zo zagen we kleine North in 2020 rappen tijdens een concert van haar vader Kanye West en Kim Kardashian haalde begin dit jaar hard uit naar fans die het schilderij van North West bekritiseerden. De dochter van Kim heeft zelfs al in een modeshow meegelopen en een samenwerking gehad met een bekende YouTuber, maar nu nemen dit keer Kim Kardashian en North West samen een stap op social media.

Kim Kardashian geeft North West een make-over en nu lijken ze sprekend op elkaar

TikTok

Kim Kardashian en North West hebben namelijk samen een TikTok-account aangemaakt en geloof ons: het account van Kim en North wil je direct gaan bekijken. Het moeder-dochterduo vierde het Thanksgiving-weekend door fans te trakteren op een kleine glimp van hun dag. Van pompoenversieringen tot een pedicure: je ziet het allemaal voorbijkomen in hun video’s.

@kimandnorth

♬ Figure It Out – Blu DeTiger

@kimandnorth

♬ original sound – Iv

Het is begrijpelijk dat fans geobsedeerd zijn door alle extra Kim- en North-video’s. We krijgen hiermee namelijk een nog grotere inkijk in het leven van Kim Kardashian en North West. Zo zien we in een video dat ze – net als wij – geobsedeerd zijn met het lied “Easy On Me” en zien we moeder en dochter samen een TikTok-dansje doen.

@kimandnorth

♬ Easy On Me – Adele

@kimandnorth

♬ TWINNEM – Coi Leray

Reacties

Natuurlijk zijn wij niet de enigen die helemaal wild worden van het TikTok-account van Kim Kardashian en North West. Fans gaan namelijk ook compleet los in de comments van de video’s en ze maken allemaal dezelfde opmerking. Zo schrijven fans: “This is the content we’ve been waiting for! The next gen is here” en “The Kardashian kids era is coming.” Andere fans voegden toe: “Yaaaas North is in her rep era” en “We’re so ready for the next generation of Kardashians.”

Het account van Kim en North heeft al 117.800 volgers en meer dan 366.000 likes in minder dan 24 uur gekregen. Niet alleen Kim en North hebben een account opgezet, want ook Kourtney Kardashian en Penelope Disick hebben een account aangemaakt.

@pandkourt

♬ beidou and uzuis wives supremacy – ellie (taylor’s version)

@pandkourt

Packing for Thanksgiving going on a trip

♬ Luxury – Azealia Banks

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn echt compleet obsessed met deze TikTok-accounts.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.