Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 22 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze TikTok-hack zorgt ervoor dat jouw kerstcadeaus dit jaar perfect zijn ingepakt

Het is weer december en dat betekent dat kerst bijna voor de deur staat. Wij hebben er zin in! Een lekker kerstdiner, gezelligheid en een prachtige kerstboom met daaronder de mooiste cadeaus. Hoewel wij elk jaar weer ons best doen om onze cadeaus zo mooi mogelijk in te pakken, wil het toch niet altijd even goed lukken.

Gelukkig gaat er nu een TikTok-hack compleet viraal die ervoor zorgt dat jouw kerstcadeaus dit jaar perfect zijn ingepakt.

Kerst

Van kerstmuziek tot warme chocolademelk voor de open haard: wij houden van de gezellige sfeer die kerst met zich meebrengt. Vooral dit jaar was goed te zien dat iedereen wel wat extra gezelligheid in huis kon gebruiken. De kerstboom werd al vroeg opgezet en ook buiten waren de meeste huizen begin december al versierd.

Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want we moeten er zelf een feestje van maken. Bij een feest horen ook cadeautjes! Helaas hebben cadeaus soms de meest bijzondere vormen waardoor ze moeilijk in te pakken zijn, maar dat is vanaf nu verleden tijd.

Deze TikTok-hack laat zien hoe je het beste je kerstboom kunt versieren

TikTok-hack

TikTokker @mama_mila_ – Chantel Mila – deelt in een serie video’s op TikTok haar tips om je cadeaus makkelijk maar mooi in te pakken. Deze kennis heb je nodig! We hebben dan ook gelijk al haar video’s bekeken zodat we de beste hacks met jullie kunnen delen.

Zo laat Chantel bijvoorbeeld zien hoe je een rond cadeau moet inpakken. Door het inpakpapier te vouwen en daarna het onderste en bovenste deel te knippen past het papier perfect om het cadeau en krijg je het mooi dicht. Maak het af met een strik en je cadeau is klaar om onder de kerstboom te worden gelegd. In andere video’s laat Chantel zelfs zien hoe je cadeaus als een blouse kan inpakken en hoe je de perfecte strik kan maken als je papier over hebt.

@mama_mila_

The simple trick to wrap rounded gifts easily 🎁 #LearnOnTikTok #TikTokPartner #giftwrapping

♬ Let It Snow! Let It Snow! – Frank Sinatra

@mama_mila_

How to wrap a shirt, like a shirt 👔🎁 #LearnOnTikTok #TikTokPartner #giftwrapping

♬ Sleigh Ride – Leroy Anderson

@mama_mila_

Don’t throw out your wrapping paper scraps until you try this simple hack 🎁 #giftwrapping #christmastiktok #foryouniversity

♬ Let It Snow! Let It Snow! – Frank Sinatra

Last minute – Dit zijn de leukste kerstcadeaus onder de 20 euro

Reacties

Natuurlijk zijn wij niet de enigen die fan zijn van deze TikTok-hacks. Volgers reageren namelijk massaal onder de video’s. Zo schrijft een fan: “This is def a must watch vid …we all need this in our lives when gifting” en een andere fan schrijft: “Great ideas that helped me a lot and fun and your finger tapping made me laugh like you were saying let’s see how am I going to do this So cute LOL.”

Andere fans voegen toe: “This is the most beautiful wrapping I have ever seen! ❤️” en “I’m so mad. I wish I saw this tiktok before I wrapped all of my mans shirts for Christmas 😭😭😭”

Je snapt natuurlijk dat wij dit direct even gaan testen.

Last minute – Dit zijn de leukste kerstcadeaus onder de 20 euro

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.