Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 6 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Chris Brown gooide telefoon van fan in het publiek nadat ze filmde op het podium

Chris Brown is de afgelopen jaren niet al te gezellig in het nieuws geweest, maar afgelopen weekend deed hij er gewoon nog een grumpy schepje bovenop. Hij gooide een telefoon van een fan op brutale wijze het publiek in nadat ze ‘m gebruikte op het podium.

Het is nog onduidelijk in of én in welke staat de telefoon is teruggevonden.

Lapdance op het podium van Chris Brown

In elk concert van de huidige tour van Chris Brown zit een onderdeel waar iedere fan van droomt. Bij het liedje “Take You Down” wordt één aanwezige van het concert uitgenodigd op het podium. De uitverkorene wordt vervolgens op een stoel gezet en mag dan genieten van een performance die alleen voor die persoon lijkt te zijn. Mr. Brown danst namelijk om, op, en over die persoon, geeft een lapdance en een soort sensuele serenade.

Als het geen feit zou zijn dat hij bekend staat als gewelddadig richting vrouwen, zou je denken dat iedereen dit wel zou willen.

Telefoon van fan werd richting publiek gegooid

De vrouw die afgelopen weekend uitgekozen werd genoot van het optreden, voelde zich zichtbaar lichtelijk ongemakkelijk en wilde het moment vastleggen. To be honest, we kunnen haar geen ongelijk geven. Als je dit verhaal navertelt kun je gegarandeerd op veel reacties vol ongeloof rekenen. Met een beetje beeldmateriaal kan natuurlijk niemand je meer in twijfel trekken. Toch dacht Chris Brown blijkbaar helemaal anders over de situatie.

De eerste keer dat de fan haar telefoon tevoorschijn haalt duwt hij het apparaat weg, waarschijnlijk om haar te stoppen met filmen. Toen ze de telefoon er voor de tweede keer bij pakte was hij er klaar mee. Hij pakte de telefoon uit haar hand en smeet het – zonder pardon – het publiek in. Zowel voor de vrouw, als voor het publiek waarin ‘ie terecht kwam was dit een vrij akelige situatie.

De meningen verschillen nogal: is de fan respectloos was voor het filmen op het podium? Of is Chris Brown vooral te agressief om überhaupt fans op het podium te laten? Hoe je het ook wendt of keert, dat je van andermans spullen af moet blijven lijkt ons vanzelfsprekend.

Reputatie vol geweld

Het is niet de eerste keer dat Chris Brown in het nieuws komt met aggressieve acties. In 2019 werd hij ervan beschuldigd een vrouw te hebben verkracht. Jaren ervoor kwam naar voren dat hij Rihanna mishandelde (die nu zwanger is van haar tweede kindje van A$AP Rocky). Vorige maand zette hij zichzelf nog voorschut door uit te vallen nadat hij geen Grammy won en nog geen twee weken geleden werd Chloé Bailey nog bekritiseerd voor het samenwerken met de zanger in verband met zijn geschiedenis vol geweld tegen vrouwen.

Da’s onaardig: Rebel Wilson werd verbannen uit Disney World na huwelijksaanzoek

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.