Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 6 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Da’s onaardig: Rebel Wilson werd verbannen uit Disney World na huwelijksaanzoek

Het is nog geen maand geleden dat Rebel Wilson haar vriendin, Ramona Agruma, ten huwelijk vroeg. Dit deed ze op een héél bijzondere en romantische manier, namelijk bij het roze paleis in Disney World. Je zou denken dat zowel Rebel als Disney enorm blij was met de keuze om het memorabele moment daar plaats te laten vinden. Toch liep niet alles voor de Pitch Perfect-actrice volgens plan.

De actrice maakte haar naam waar op haar verlovingsdag.

Rebel Wilson vroeg haar vriendin ten huwelijk in Disney World

Via Instagram maakte Rebel Wilson op 19 februari bekend dat ze gaat trouwen met haar vriendin. Ze ging met goedkeuring van Disney-baas Bob Iger op haar knie op de meest sprookjesachtige locatie, te midden van ontelbare rozenblaadjes, in een matching trui met hartjes en met een violist voor live Disney-klassiekers. Als klapper op de vuurpijl deed ze het aanzoek met een ring van Tiffany & co, met diamant waar je U tegen zegt. Aan alle details was gedacht. Toch was er één ding dat Rebel niet had ingecalculeerd.

De illegale foto van Rebel

Tijdens haar dagje in Disney World was er een moment dat ze – zoals ieder mens – een plasje moest doen. Speciaal voor VIP’s heeft het thema-park geheime toiletten. Deze “secret toilets” zijn verstopt op plekken waar je ze niet zou verwachten en zijn nooit bevestigd door Disney zelf. Rebel wist het bestaan van de wc’s te bevestigen door er een foto van te maken. Een poosje na het aanzoek werd ze gebeld door iemand van Disney om mede te delen dat ze voor een periode van 30 dagen niet welkom was in het park, als straf.

“Disney World heeft Met Gala regels, waardoor je op sommige plekken geen foto’s mag maken. Als je de regels overtreedt, moeten zie je officieel gezien straffen, maar vroegen wel even om in mijn agenda te kijken welke maand het zou schikken om het park een maand lang niet te bezoeken”, vertelde Rebel tijdens een Interview bij The Daily Show.

Het is niet de eerste keer dat Rebel iets bijzonders bij Disney World meemaakt. Als echte fan – en celebrity – wist ze het ooit voor elkaar te krijgen om een nacht in het park door te brengen voor haar 40-ste (GOALS!). We kunnen wel stellen dat de actrice net zo’n grote fan is van de parken als wij zelf.

David Beckham maakt hilarische TikTok met kids tijdens Paris Fashion Week

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.