Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 17 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa draagt een cutout-jumpsuit met 35 gaten in nieuwe foto op Instagram

We kunnen Dua Lipa gerust een modekoningin én trendsetter noemen. De afgelopen maanden post ze foto’s op Instagram in de meest indrukwekkende outfits en lijkt ze het meest fan van de cutout-trend. Voorlopig is ze er nog niet klaar mee, want Dua post nu een foto in een jumpsuit met maar liefst 35 gaten op Instagram.

En die willen wij direct aanschaffen.

Dua Lipa in cutout-jumpsuit

Dat de cutout-trend een van de grootste Spring/Summer 2021-trends op de catwalks was, is geen geheim meer. Niemand minder dan Dua Lipa was fan van het eerste uur en draagt nu haar meest indrukwekkende cutout-stuk op Instagram. Een jumpsuit met maar liefst 35 gaten die van boven naar beneden lopen. Het zwarte stuk heeft een halternek en is van boven naar beneden voorzien van cutouts ter grootte van een grapefruit.

Dua Lipa en Kylie Jenner dragen doorschijnende bodysuits op Instagram

De drie gaten bij haar middenrif hebben kraalachtige details en Dua combineert de outfit met een fuchsia overlay. In een van de foto’s draagt Dua ook een zonnebril om de look helemaal af te maken. Daarnaast combineert ze de look met chunky sieraden en platform sandals Eén ding is zeker: we willen de jumpsuit (en de rest van Dua’s look) per direct hebben.

Trends

Mocht de look je bekend voorkomen, dan komt dat waarschijnlijk doordat schoonzus Bella Hadid een soortgelijke top droeg in het babyblauw. De stukken werden allebei ontworpen door Marshall Columbia, een merk dat gevestigd is in Brooklyn. Het merk werd groot door de neon pluche tassen op TikTok en is nu geliefd bij celebrities als Dua Lipa, Miley Cyrus en Bella Hadid.

Dat de schoonzussen Bella Hadid en Dua Lipa groot fan zijn van kledingstukken met een 90’s-vibe is geen geheim. Afgelopen weken postte Dua een groot aantal vakantiefoto’s in unieke outfits op haar Instagram-account en fans zijn ervan overtuigd dat ze een nieuw mode-icoon is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.