Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 aug 2021
Leestijd: 1 minuut

Hailey Biebers honingbruine haar geeft ons kleurinspiratie voor de herfst

Hoewel de zomer nog niet voorbij is, betekent een nieuw seizoen ook een nieuwe haarkleur. Iemand die dat goed heeft begrepen is Hailey Bieber, die haar blonde haar verruilde voor een nieuwe honingbruine haarkleur. Mocht je nog een passende haarkleur zoeken voor de eerste herfstdagen, dan hebben we (of Hailey) die voor je gevonden.

Boek maar vast een afspraak bij de kapper.

Hailey Bieber heeft honingbruin haar

Afgelopen weekend deelde hairstylist Priscilla Valles, die ook werkt met celebrities als Megan Fox, Kylie Jenner en Khloé Kardashians, een foto van Hailey’s nieuwe haarkleur op Instagram. In de caption schreef ze, “👑 @haileybieber.” Hoewel Priscilla geen details geeft over de haartransformatie, zien we dat Hailey haar blonde haar heeft ingeruild voor een ombre-kleur. Haar aanzet is een natuurlijke, bruine kleur en haar punten hebben een gouden tint.

Hailey Bieber post een video zonder make-up op Instagram

Priscilla is een extensions-specialist, waardoor het aannemelijk is dat ze ook wat volume aan Hailey’s haar heeft toegevoegd. De lokken van Hailey Bieber zien er gezonder uit dan ooit.

Reacties

Ook de fans van Hailey Bieber waren maar wat blij met de haartransformatie van Hailey. In de reacties lezen we reacties als, “🔥🔥 doll” en “What a beauty 😍😍.” Andere fans vergelijken de nieuwe haarkleur van Hailey Bieber met die van Friends-ster Jennifer Aniston. En we weten allemaal dat Jen An geen vreemde is als het gaat om haartrends die groot worden. The Rachel was een must-have haarstijl in de 90’s. Wie weet lopen we er aankomende herfst ook allemaal zo bij als Hailey. De haarkleur staat in ieder geval alvast op ons lijstje.

Hailey Bieber deelt foto’s van haar nieuwe bronde haarkleur en wij zijn fan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.