Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 5 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Daniel Radcliffe vindt dat Harry Potter-reboot zonder hem kan, wie nomineren wij voor de rol?

Slecht nieuws voor alle Harry Potter-en Daniel Radcliffe fans.. Het is vrij zeker dat de acteur niet terug zal keren in zijn iconische rol. De serie is momenteel in de maak en Daniel zou erg blij zijn met de frisse wind. Het is immers ook een rol die heb heel lang heeft vastgeketend, ookal heeft het hem ook veel gebracht.

Daniel Radcliffe vindt dat Harry Potter zonder hem kan

“Ik heb begrepen dat ze opnieuw willen beginnen. Ik weet zeker dat degene die de serie maakt er zijn eigen stempel op wil drukken”, vertelt Radcliffe. “Ik denk niet dat de serie mij nodig heeft om succesvol te worden.”

Dat komt ook omdat JIJ de serie hebt gemaakt zoals die nu is, Daniel. Dat en natuurlijk samen met alle andere acteurs, verhaallijnen en special effects. Wij zijn je eeuwig dankbaar, maar we snappen ook dat het tijd is om dat gewoon helemaal achter je te laten. Oké, maar wie moet deze rol dan nu gaan spelen?! We hebben een aantal namen voor je klaarliggen.

1. Timothée Chalamet

We beginnen gewoon even met een knapperd; want als je langer dan twee uur naar je beeldscherm moet kijken dan kan het beter maar een knappe acteur zijn. Toch? Timothéé is dan wel iets ouder, hij heeft wel een donkere bos krullen en heeft een vrij slanke bouw zoals Harry Potter ook heeft. Wij zien ‘t wel voor ons hoor.

2. Elijah Wood

Daniel Radcliffe zou zelf Elijah Wood hebben aangedragen; ook al een iets oudere acteur (42) dus de verhaallijn zou wel al in de toekomst moeten liggen. Maar hey – als de oude HP het zegt..

3. Archie Yates

Archie is wat jonger en zou dus perfect zijn voor de jongere Harry Potter. Je kunt hem kennen uit de Home Alone reboot (hi reeboot king) en heeft ook de donkere haren, het brilletje en de ondeugende look.

4. Toby Woolf

En dan nu degene die het naar alle waarschijnlijkheid wel gaat worden.. Toby Woolf. De jonge Britse acteur verscheen eerder al in een Harry Potter-achtige serie en is naar verluidt gecast voor de rol. En Brits is toch wel het allerbeste.. stel je voor dat Harry opeens een sterk Amerikaans accent heeft.a Wij zijn benieuwd!

Rugklachten door het thuiswerken? Dit is wat je moet doen om er vanaf te komen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.