Anne Smits
Anne Smits Celebrity 26 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Expecto.. een baby! Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe is vader geworden

Je kan het je haast niet voorstellen, maar ook kleine jongens worden groot. Waar Daniel Radcliffe a.k.a. Harry Potter nog maar elf jaar was toen hij het eerste deel van de filmserie opnam, is hij nu op zijn 33ste vader geworden van zijn eerste kindje.

Time flies..

Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe is vader geworden

Een maand geleden maakten de Britse acteur en zijn vrouw Erin Darke (38) bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Ondanks dat de twee hun leven zo goed als volledig privé houden, werd het stel maandag samen in New York gespot.. achter een kinderwagen. The Daily Mail deelt beelden waarop de twee met een kinderwagen over de straten van New York wandelen. Natuurlijk was de kinderwagen volledig afgeschermd en is er verder nog niks bekend over de kleine baby ‘Potter’.

De relatie van Daniel en Erin

Als een van de meest bekende, of misschien wel dé bekendste, acteur van de wereld hoeven we jou niet te vertellen waar Daniel van kunnen kennen. Misschien dat er niet meteen een belletje gaat rinkelen bij de naam van zijn vrouw. Erin Darke heeft een rol gehad in de films ‘Good Girls Revolt’ en ‘The Marvelous Mrs. Maisel’. Daniel en Erin ontmoetten elkaar bij de opnamens van ‘Kill your Darlings’ waar de vonk oversloeg. Inmiddels is het stel het al tien jaar erg gelukkig met elkaar.

Voor alle Harry Potter-fans..

Harry Potter: je bent een lover of een hater (en NSMBL’s Emma is in ieder geval de allesgrootste fan). Ben je een lover, dan heb je de filmserie waarschijnlijk al een aantal keer op rij gezien. Wil je in de Potter-sferen blijven, probeer dan eens deze series op HBO Max. Mocht je weer even het fantasiegevoel willen beleven van vroeger… Lees hier 28 feitjes die jij nog niet weet over Harry Potter.

RIP Hagrid: dit is de doodsoorzaak van Harry Potter-acteur Robbie Coltrane

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.