Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Home & Interior 3 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Het wabi-sabi interieur van je dromen: influencer Danielle Bernstein geeft een kijkje in haar NYC-loft

We kennen allemaal de video’s van Caleb Simpson op TikTok. En als de naam je niet bekend voorkomt, dan ken je zijn ‘How Much Do You Pay For Rent’-concept wel, waarmee hij mensen op straat vraagt om hun huurprijs en een housetour. Dit keer was de beurt aan WeWoreWhat-founder Danielle Bernstein – en die liet het meest prachtige appartement in Tribeca zien.

De video’s werden vaak gekenmerkt door kleine kamers, met inventieve indelingen, waar alsnog een flink prijskaartje aan hing. Maar recentelijk komen er ook steeds meer bekendheden in de video’s van Caleb Simpson voor. Dat het allemaal een beetje gestaged aanvoelt, nemen we dan maar voor lief.

Danielle Bernstein laat haar wabi-sabi interieur zien

Nadat Caleb Danielle ‘aansprak’ op straat, lopen ze samen naar haar immense woning in het New Yorkse Tribeca (daar waar Taylor Swift en Blake Lively ook wonen). Het enorme appartement in een voormalig kruidenpakhuis heeft marmeren badkamers, zichtbare bakstenen en twee inloopkasten. Maar het is niet eens de ruimte en alle features die indruk maken, het is vooral het interieur waardoor onze mond openvalt.

@calebwsimpson

@weworewhat Location: tribecca

♬ original sound – CALEB SIMPSON

Over de manier waarop Danielle zaken doet is de laatste tijd wat commotie geweest, maar dat deze dame smaak heeft, dat is zeker. Voor de inrichting van haar woning liet ze zich inspireren door de Japanse interieurstijl wabi-sabi. “I really wanted this to be my zen, happy place” zegt Danielle tegen Caleb.

Hoeveel het appartement kost, wordt niet gezegd. Maar gezien de kosten van het interieur (denk eetkamerstoelen van zes- tot achtduizend dollar per stuk) zal dit flink wat kosten.

Shop de stijl van Danielle voor een fractie van de prijs

Fan van de wabi-sabi stijl, maar geen budget à la Danielle? We got you. Wij zetten de leukste interieurstukken in deze stijl op een rij.

SKLUM Eetkamerstoel met armleuningen in Lali-stijl essenhout en rotan – €184,95

stoel-met-armleuningen-in-lali-style-in-hout
SKLUM

SKLUM Bedum acaciahouten salontafel – €289,95

acaciahouten-salontafel-bedum
SKLUM

KARWEI hanglamp Rowan wit – €29,99

Karwei hanglamp
Karwei

Jaloeziekastje Fiep donker hout – €209,75

Kastje karwei
ANP

Table du Sud Bank Maze – €1440

industriele-bank-maze-73921
Table du Sud

Kwantum Vaas Nordi Beige – €17

Accessoires wabi sabi
Kwantum

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.