Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 9 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Alles over de vermeende date van Gigi Hadid en Bradley Cooper in New York

Er is op 5 oktober een onverwachte date geweest in New York, namelijk de date van Gigi Hadid en Bradley Cooper. Is dit de start van een intense romance of zijn de twee juist casual aan het daten?

Wij praten je bij.

Alles over de vermeende date van Gigi Hadid en Bradley Cooper

Donderdag 5 oktober was niet zomaar een donderdag voor het personeel van Italiaans restaurant Via Carota in New York. Gigi Hadid en Bradley Cooper hadden namelijk dat restaurant uitgekozen als de plek voor (wat lijkt) hun date. Op foto’s van The Daily Mail zien we hoe de twee, gekleed in twee totaal verschillende outfits, naar het restaurant lopen.

De vermeende date vindt een jaar na Gigi’s vage situatie met Leonado DiCaprio, een goede vriend van Bradley Cooper, plaats. Wat de aard is van de date is nog onbekend. Wel zijn Gigi en Bradley gespot toen ze na de date weer in dezelfde auto stapten.

Hoe kennen de twee elkaar?

Hoewel veel grote sterren in L.A. elkaar op intieme, exclusieve feestjes tegen het lijf lopen, is het niet alleen maar ons-kent-ons. Dat Gigi en Bradley elkaar ontmoet hebben kan door twee mensen komen: Blake Lively of Leonardo DiCaprio.

Zowel Gigi als Bradley waren te gast op het verjaardagsfeest van Blake Lively – een van Gigi’s beste vriendinnen. Toch bestaat de kans ook dat Gigi Bradley heeft leren kennen via Leo.

Vorige romances

Van de 28 jaar die Gigi leeft, heeft ze een groot deel doorgebracht met ex Zayn Malik. Met Zayn deelt ze ook haar 3-jarige dochter Khai. Na een turbulente periode gingen Gigi Hadid en Zayn Malik uit elkaar in 2021.

Beretta/Sims

Bradley Cooper had lang een relatie met Irina Shayk. Hij was van 2015 tot en met 2019 samen met het model. In 2017 kreeg het stel een dochter.

Bradley cooper Irina Shayk
Christopher Polk/REX/Shutterstock

Irina werd in april gespot met Leonardo DiCaprio – zo is de cirkel toch weer rond.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.