Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 19 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Vanaf deze datum is de iconische fritessaus van McDonald’s weer te krijgen

Toen McDonald’s begin deze maand met de grote flessen fritessaus kwam, waren deze bij veel filialen al binnen het eerste uur uitverkocht. En dat is niet gek, want deze fritessaus is iconisch. Gelukkig komt er een nieuwe lading aan en kunnen we snel weer shoppen bij de Mac.

McDonald’s kondigt vandaag aan (!) dat er een nieuwe batch fritessaus in fles aankomt en dat is nu al het beste nieuws van de dag.

Vanaf 2 juli weer fritessaus in fles bij de McDonald’s

Op 4 juni lanceerde McDonald’s haar iconische saus in een limited edition fles van 250ml. De fritessaus in fles was enkel beschikbaar als App Exclusive Deal via de McDonald’s App en kost slechts €3,50. Er was beperkte oplage en bij McDonald’s Muntbergweg in Amsterdam waren ze op de 1e dag om 11.00 uur al door hun voorraad heen. De flessen vlogen als warme burgers over de toonbank en zijn inmiddels bij bijna alle restaurants compleet uitverkocht.

Vanwege de enorme vraag van fritessaus fans besluit McDonald’s om een tweede batch limited editon flessen te lanceren en deze zijn vanaf dinsdag 2 juli weer te koop. De voorwaarden zijn hetzelfde als bij de eerste batch: alleen verkrijgbaar als deal in de app en maximaal één fles per persoon.

McDonald's fritessaus
McDonald’s

NSMBL test de fritessaus in fles

En nu voor iedereen die zegt dat de Amerikaanse fritessaus in de supermarkt hetzelfde is: dat is niet zo. Die van de McDonald’s is veel romiger – en dus lekkerder. Het recept van de fritessaus is exclusief ontwikkeld door McDonald’s, waardoor het moeilijk te repliceren is. De exacte samenstelling van ingrediënten blijft een goed bewaard geheim. Wij testten de fritessaus voor je.

@nsmblmagazine

Antwoorden op @shanita kantoooor test #mcdonalds

♬ origineel geluid – NSMBL.nl

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.