Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Nieuws 18 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Wat is er aan de hand met Dave Roelvink? ‘Elke dag laveloos’

Het gaat niet zo goed met Dave Roelvink. Vorig jaar september heeft hij zichzelf weer laten opnemen in een afkickkliniek omdat hij zijn verslaving niet meer onder controle had. Dat ging van kwaad tot erger – ook zijn relatie met de moeder van zijn kind is inmiddels verbroken en het gaat slechter dan ooit.

Het gaat niet goed met Dave Roelvink

Yvonne Coldeweijer heeft spionnen die héél dicht bij Dave staan en haar dan ook vertellen hoe verschrikkelijk de situatie is. “Als jij, net als ik, nog in de veronderstelling was dat Dave Roelvink nuchter is, uhm, I salute you, want ik dacht het ook. Maar, naïeve meid als ik ben, hè, uhm, nee, Dave is allang niet meer nuchter… Sterker nog, volgens mijn spion is hij elke dag laveloos,” aldus Yvonne.

Geen relatie meer

Dave heeft samen met Jazzlyn zoontje Dean en de twee zijn sindskort uit elkaar. Dat leek een beslissing vanuit haar kant, omdat hij de laatste tijd regelmatig vreemd ging. Toch is dat helemaal niet waar, Dave heeft juist de stekker eruit getrokken. “Zij is eigenlijk zo verliefd op hem geweest altijd, dat ze het erbij heeft gelaten, sort of, en twee tot drie weken later heeft hij, Dave, Jazz gedumpt. Zonder reden.”

Volgens Yvonne doen mannen dat alleen met een reden. Of er is iemand anders óf ze willen iets verbergen. In Dave zijn geval lijkt dat het laatste:  “Wat doet nou iemand die eigenlijk gewoon verslaafd is en wil gebruiken? Die dumpt zijn vrouw, want dan kan die lekker alleen zijn en dan kan die lekker snuiven en zuipen, zoveel als die maar wilt en dan wordt hij niet lastiggevallen daarover”, aldus Yvonne.

Maak kennis met de intens populaire Máxima-actrice Delfina Chaves

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.