Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 18 mrt 2024
Leestijd: 4 minuten

Groot, groter grootst: dit zijn de mooiste (en meest bizarre) verlovingsringen van celebrities

Als een celebrity zich verlooft, dan wordt dit vaak niet meteen gezegd – but there will be signs. Signalen in de vorm van een grote glimmende steen om hun linker-ringvinger. Daarover gesproken, laten we eens kijken naar de mooiste en meest bizarre verlovingsringen van celebrities.

Hoeveel een verlovingsring moet kosten, blijft een tricky onderwerp. Vaak wordt er gezegd dat de ring de prijs van een half netto-maandsalaris moet hebben. Als we kijken naar de ringen in Hollywood, dan kijken we naar prijskaartjes van drie jaarsalarissen. Ach, verschil moet er zijn.

Verlovingsringen van celebrities

Naast de klassieke stijlen (gewoon supergroot à la Kourtney Kardashian Barker en Hailey Bieber), kiezen sommige celebs voor totaal unieke ontwerpen en verschillende vormen en uitsnijdingen die je misschien nog niet eerder had overwogen.

Demi Lovato

Afgelopen december verloofde Demi Lovato zich met haar grote liefde Jordan Lutes. Hij ging op een knie, met een prachtige druppelvormige diamant (in vaktaal wordt het ook penduloque snede genoemd) in zijn hand. Wie zegt er nu nee tegen zo’n aanzoek?

Zooey Deschanel

De verlovingsring van Zooey Deschanel is er eentje die bij veel vrouwen op de wishlist staat. Het is de geliefde Van Cleef & Arpels Folie des Pres ring. Wat deze exacte ring kostte, is onbekend, maar de ringen uit deze lijn lopen op tot tienduizenden euro’s.

Millie Bobby Brown

In april stelde Jake Bonjovi de belangrijke vraag aan zijn grote liefde Millie Bobby Brown. Het antwoord was volmondig JA. Aan de ring zit een mooi verhaal. Het is namelijk een witte cushion-cut diamant in een halo van andere diamanten op een met diamanten bezette witgouden band die eerder van haar moeder was.

Rosalía

Muzikant Rauw Alejandro vroeg Rosalía in maart 2023 ten huwelijk met een briljante ronde diamant omringd door clusters van kleinere diamanten. Ondanks het feit dat de twee de verloving afbliezen en uit elkaar zijn, is Rosalía na de breuk nog wel gespot met de ring.

Sofia Richie

Als er een celebritybruiloft was die veel besproken is, dan is het wel die van Sofia Richie en Elliot Grainge in Hotel du Cap-Eden-Roc. Maar voorafgaand begon het sprookje al met een magische ring. Sofia’s ring heeft een enkele, stralend geslepen witte diamant op een minimalistische band. Past perfect bij de klassieke en clean stijl van Sofia.

Megan Fox

In 2022 vroeg Machine Gun Kelly zijn liefde Megan Fox ten huwelijk. Zoals verwacht, deed hij dat met een unieke ring die perfect past bij hun ietwat duistere stijl. De ring werd ontworpen door MGK zelf, in samenwerking met de Britse juwelier Stephen Webster.

Kourtney Kardashian

De verloving van Kourtney Kardashian en Travis Barker werd bezegeld met een oogverblindende ring. Namelijk een langwerpige ovaalvormige solitaire diamant op een dunne witgouden band. Indrukwekkend is een understatement.

Katy Perry

Orlando Bloom deed zijn naam eer aan toen hij Katy Perry ten huwelijk vroeg. Hij ging namelijk op één knie met een bloemvormige ring.

Hailey Bieber

Hailey Bieber sierde met haar ring de voorpagina van de Mexicaanse Vogue. Op de foto spotten we een ovaal geslepen diamant op een stralenkrans van fonkelende diamanten, allemaal gezet op een dunne 18k geelgouden band.

Emily Ratajkowski

The bigger the better, moet Sebastian Bear-Mcclard gedacht hebben toen hij de ring kocht voor Emily Ratajkowski. Ondanks de grote peervormige diamant van drie karaat naast een diamant van twee karaat op een 18 karaat geelgouden band, hield het huwelijk geen stand.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.