Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 18 sep 2022
Leestijd: 1 minuut

TikTok komt met een BeReal-functie genaamd ‘TikTok Now’

Elke dag vinden TikTok creators nieuwe manieren om de hun volgers te entertainen – denk aan de laatste viral sensatie ‘It’s Corn’. TikTok is momenteel dé plek waar boeiende content wordt gecreeërd en nieuwe spannende communities worden ontdekt. Het platform biedt diverse manieren voor het maken van mooie content, zoals effecten, video’s, duetten en stiches tot het produceren van langere video’s of TikTok LIVE. Social apps halen vaak inspiratie bij elkaar vandaan en TikTok komt nu met een soort BeReal-functie genaamd TikTok Now.

We vertellen je wat het precies is.

Laat zien wat je doet met TikTok Now

TikTok Now is de nieuwste manier om anderen op TikTok te entertainen en met hen in contact te komen. Met een dagelijkse foto- of video-ervaring deel je de meest authentieke momenten met de mensen die er het meest toe doen, een beetje zoals BeReal dus. Vaak krijg je die melding als je op de bank zit, of op het toilet…

Hoe werkt het? Nou, TikTok laat weten wanneer het tijd is om met de voor- en achtercamera van je mobiele telefoon vast te leggen wat jullie op dat moment aan het doen zijn. Je krijgt dagelijks een verzoek om een video van 10 seconden of een statische foto te maken om dit snel en gemakkelijk te delen. Op TikTok kun je dus óók video’s delen, iets wat je op BeReal (nog) niet kunt.

Wij zijn benieuwd!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.