Emma Toussain
Emma Toussain Beauty 4 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

De lashroutine van Alix Earle gaat viral op TikTok – zo krijg jij de langste wimpers ooit

Een tijdje geleden schreven we al over de opkomst van de Alix Earle en dan voornamelijk op TikTok. De knappe Amerikaanse student krijgt er elke dag duizenden volgers bij. Op kerstavond waren het er ‘nog maar’ 1.9 miljoen, inmiddels is ze de 3 miljoen al gepasseerd. Haar fans kunnen geen genoeg krijgen van haar video’s, maar er is er eentje die er bovenuit springt. Namelijk.. de video over haar lashroutine. Alix heeft prachtige lange wimpers en we willen natuurlijk allemaal hetzelfde.

Ze legt stap voor stap uit wat ze doet om haar wimpers zo te krijgen en heel TikTok staat vol met mensen die deze truc nadoen. Mét succes.

De lashroutine van Alix Earle

Als je struggelt met rechte wimpers is een wimperkrultang een echte uitvinding. Toch werkt ‘t niet voor iedereen even goed, maar de nieuwe #queenoftiktok Alix Earle heeft daar de ultieme tip voor. Bij haar ziet ‘t er goed uit, dus it’s worth a shot. Alix adviseert een aantal producten; de wimperkruller, de Better Than Sex Waterproof mascara van Too Faced én de Roller Lash mascara van Benefit.

Het stappenplan

Ze begint met het krullen van haar wimpers en daar heeft ze een trucje voor. Zorg dat de uiteindes van de wimperkruller elkaar niet raken, da’s tip 1. De volgende tip is dat je moet zorgen dat je alle wimpers pakt, tot aan de wimperrand. Alix zegt dat het pas goed gaat ‘als het een beetje pijn doet’ of ‘als je ogen gaan tranen’. Klinkt wat barbaars, maar het werkt wel.

@alixearle

TW: scary eyeball #lashroutine

♬ original sound – alix earle

Twee mascara’s

Ze gebruikt daarna maar liefst twee verschillende mascara’s. De eerste is van Too Faced, daar gebruikt ze de Better Than Sex Mascara voor in de waterproofversie. Volgens Alix is waterproof dé way to go als je de krul wil vasthouden. Ook zorgt deze mascara voor volume in je wimpers. Daarna gebruikt ze de Rollerlash van Benefit om de wimpers mooi in model te brengen. Het iconische witte linertje in de waterlijn voor een open look en helemaal ready to go!

Groot succes

Veel mensen proberen deze techniek dan ook uit en plaatsen alle succesverhalen op TikTok.

@jacquiexsteven

Curling my lashes like @alixearle cuz everyone else #alixearle #alixearlelashroutine

♬ Kill Bill – SZA

@katiehub.org

#duet with @alixearle #lashroutine I LITERALLY LOOOOVE THIS #fyp #mascara #alixearle

♬ original sound – alix earle

@cocourbon

Obsessed #fyp #foryou #foryoupage #longlashes #spiderlashes #alixearle #mascara

♬ Give It To Me Timbaland – Walley Ponch

Wie is Alix?

Ff gemist wie Alix precies is? We schreven eerder een artikel over haar, dus dat lees je hier.

Volgens deze TikTok-video brengen wij onze mascara totaal verkeerd aan (en zo doe je het goed)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.