Emma Toussain
Emma Toussain Social Media 15 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Too funny: Jamie Campbell Bower leest thirst tweets over zijn karakter Vecna uit Stranger Things

Als je seizoen 4 van Stranger Things al helemaal hebt gezien dan weet je ook hoe dramatisch Vol. 2 ten einde komt. Moet je ‘t nog zien en heb je geen zin in spoilers? Sla dit stuk dan even over. Vecna terroriseert Hawkins en dan voornamelijk de tieners met een lastig verleden. Niemand weet eigenlijk echt waarom en wie dit monster is. Aan het einde komen we erachter dat Henry Creel, oftewel nummer 1 uit papa’s lab, uitgroeit tot Vecna na een gevecht met Eleven in haar jongere jaren. Vecna zit vooral achter Max aan en dat lijkt hem nog te lukken ook. Jamie Campbell Bower speelt Vecna (+Henry) en je zou denken dat mensen ‘s nachts wakker liggen van hem. Maar niets is minder waar.

Vecna doet het namelijk erg goed bij the ladies en heel Twitter staat vol met thirst tweets. Jamie himself gaat deze stukjes tekst oplezen én van commentaar voorzien.

Jamie Campbell Bower

De acteur is momenteel erg populair en dan voornamelijk door zijn portret van Henry Creel én Vecna in de serie Stranger Things. Jamie heeft al eerder klussen gehad grote producties als in Twiligt, Oorlogswinter, Fantastic Beasts en Harry Potter. Maar door zijn rol als Vecna gaat de Britste acteur pas écht hard. Jamie is muzikant en blijkt ook nog eens erg grappig en charmant te zijn. In het echt dan. Niet zo gek dus ook dat hij momenteel vaak onderwerp van gesprek is op social media. Zo werd er eerder een video van hem gepost waarop te horen is hoe hij de stem van Vecna inspreekt, ZONDER geluidseffecten.

Thirsty for Vecna

Los van al zijn wonderbaarlijke acteerskills is Jamie ook nog eens erg populair bij de dames. Zijn Britse accent en zijn charmante gedrag naar vallen in goede aarde. En niet alleen Jamie, ook Vecna (??!!!) doet het goed. Buzzfeed Celeb daagt Jamie daarom uit om thirst tweets voor te lezen en daar op te reageren. Met als gevolg déze grappige beelden:

You gotta love him.

Volgens deze Stranger Things fan-theorie wordt dit de nieuwe schurk in seizoen 5

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.