Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 26 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Emili Sindlev: alle over de looks en achtergrond van het stijlicoon

Van de Scandinavische mode-iconen krijgen we nooit genoeg. Hun minimalistische, maar vaak speelse stijl is een dagelijkse inspiratie. Vandaag gaan we het hebben over 26-jarige Emili Sindlev, die haar 800K volgers iedere dag weer verwondert met haar looks.

Dus laten we het hebben over de stijl van Emili Sindlev.

Wie is Emili?

Emili Sindlev is een Deense styliste, influencer en blogger – geboren en getogen in Kopenhagen. Naast dat Emili zelf al een prachtige verschijning is met weelderig haar, weet ze zichzelf én andere perfect te kleden. Geen wonder dus, dat inmiddels al meer dan 800.000 mensen Emili volgen op Instagram voor verrassende looks. Ze begon haar carrière als fashion assistant bij het Deense magazine Cover, maar inmiddels is Instagram haar core business. 

Emili heeft een relatie met Mads Emil Grove Møller. En de beste man werkt zelf ook in de mode, dus ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Emili en Mads Emil zijn zonder twijfel het meest kleurrijke koppel van Kopenhagen.

Fun fact: Emili deed mee aan Vild med Dans. Oftewel, de Deense versie van Dancing With The Stars. 

De stijl van Emili Sindlev

Emili wordt ook wel de Deense Carrie Bradshaw genoemd en wij snappen wel waarom. Naast dat Emili’s coupe ons herrinert aan Carrie, zijn ook haar outfits even speels en ongeremd – maar dan natuurlijk veel meer á la 2023.

De stijl van Emili is kleurrijk, speels, stoer en gemakkelijk. Iedere look staat haar alsof ‘ie voor haar gemaakt is, terwijl de looks allesbehalve alledaags zijn. Als je motorcore inspiratie nodig hebt, dan ben je bij Emili ook aan het juiste adres. Oh en: let ook vooral op haar accessoires. It’s all in the details. 

De key pieces van Emili

De Deense dame komt vaak verrassend uit de hoek. Toch zijn er een paar items die typerend zijn voor de stijl van Emili. Zoals bomberjacks, wijde jeans en plateauhakken. Wij zetten alle key pieces op een rij.

NA-KD Motorjack – €84,95

The Frankie Shop Denim Maxi Skirt – €129

The Frankie Shop Bomberjack – €389

ASOS Design Dad Jeans – €37

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.