Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 4 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Devin Booker plaatst een ode aan Kendall Jenner voor haar verjaardag op Instagram

Devin Booker en Kendall Jenner zijn al een tijdje aan het daten. In juli 2020 werden de twee officieel een stel en hun relatie is vanaf dat moment steeds serieuzer geworden. Hoewel de twee erg privé zijn over hun relatie, deelt Devin Booker nu een ode aan zijn vriendin Kendall Jenner op Instagram en wij zijn obsessed.

Kevin forever.

Devin Booker en Kendall Jenner

Voordat het stel officieel een relatie kregen in juni gingen er al enige tijd speculaties rond dat de twee een setje waren. Ze werden op Valentijnsdag 2021 eindelijk Instagram-officieel, terwijl het stel toen al bijna een jaar samen waren. Ze deelden toen verschillende foto’s van elkaar. Helaas krijgen we voor de rest niet veel mee van het stel, want ze zijn erg privé, maar het afgelopen jaar hebben ze gelukkig iets meer losgelaten over hun relatie.

Kendall Jenner Devin Booker
Instagram / @kendalljenner
Kendall Jenner Devin Booker
Instagram / @dbook

Zo zagen we het stel op elkaars Instagram-account toen ze een jaar verkering hadden. Zowel Kendall als Devin plaatsten verschillende schattige foto’s van elkaar. Niet veel later reageerde Kendall tijdens Halloween op een tweet van Devin en ze verklaarde deze week de liefde aan Devin Booker op Instagram. Relationship goals!

Verjaardagsboodschap

Slechts een paar dagen nadat Kendall Devins verjaardag vierde door hem haar “beste vriend” te noemen, deelde de basketballer ook een lief bericht over zijn vriendin Kendall Jenner. Kendall was namelijk gister jarig en werd 26 jaar. Devin wenste zijn vriendin een gelukkige verjaardag en deelde een foto van hem en Kendall op zijn Instagram-stories.

Kendall Jenner
Instagram / @dbook
Relatie
Instagram / @dbook

Hij plaatste de eerste foto samen met het bijschrift, “Most beautiful woman.” Het bijschrift bevatte ook een kroon-emoji, wat suggereert dat Kendall Jenner zijn koningin is. Op de tweede foto zijn Kendall en Devin knuffelend te zien. Het bijschrift van deze foto is een hangslot-emoji en laten we eerlijk zijn: de emoji zelf zegt al genoeg.

Reaties

Fans zijn ook helemaal weg van Kendall Jenner en Devin Booker. Ze vertellen op Twitter wat ze van het stel vinden. Zo schrijft iemand: “Devin Booker is damn cute Kendall Jenner is one lucky birthday gal✨” en een andere fan schrijft: “I just want what kendall jenner and devin booker have.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.