Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 14 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner deelt romantische foto’s met Devin Booker op Instagram

Het is al even duidelijk dat Kendall Jenner gelukkig is met NBA-speler Devin Booker. Toch houden ze hun relatie privé en zien we weinig van het stel. Om hun one-year anniversary te vieren deelt Kendall nu een serie aan romantische foto’s met haar vriend Devin. En dat willen wij natuurlijk maar wat graag zien.

Kendall deelt de foto’s in haar Instagram Stories.

Kendall Jenner en Devin Booker

Kendall Jenner en Devin Booker daten sinds juni 2020, toch zien we nooit foto’s van de twee. Kendall deelde de eerste foto van hen samen in februari 2021 op haar Instagram-account, maar daar bleef het ook bij. Tot nu, want het model deelt een ode aan haar vriend voor hun eenjarig jubileum en dat levert direct een inkijkje in de relatie op.

Kendall Jenner prankt haar familie door te doen alsof ze verloofd is in nieuwe YouTube-video

Op de eerste foto zien we Kendall en Devin in de keuken met Devins hond, Haven, die op zijn achterpoten staat. Op basis van de kleding die Kendall Jenner draagt, lijkt het erop dat de foto rond dezelfde tijd is genomen als de eerste foto die ze met Devin op Instagram deelde. Vervolgens deelt Kendall een kunstige foto van Devin in een woestijnachtige omgeving. Die vervolgt wordt door een knuffelende foto in een privévliegtuig.

Instagram / @kendalljenner
Instagram / @kendalljenner
Instagram / @kendalljenner

Foto’s op Instagram

Daar blijft het niet bij, want ook Devin Booker deelt foto’s op zijn Instagram-account. Op de eerste foto zien we een romantische zonsondergang waarbij hij schrijft, “1 @kendalljenner.” Vervolgens zien we een foto waarop Kendall Jenner in de oceaan drijft, hij schrijft daarbij “52”, refererend aan de 52 weken in het jaar. Daarna deelt hij een foto van Kendall in een prachtig landschap waarbij hij schrijft, “365.” Met de foto’s en bijschriften refereert hij aan hun eenjarig jubileum. En eerlijk is eerlijk: wij kunnen niet wachten op meer foto’s van het stel.

Instagram / @dbook
kendall jenner devin booker
Instagram / @dbook
kendall jenner devin booker
Instagram / @dbook

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.