Emma Toussain
Emma Toussain Modenieuws 8 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Deze designertassen domineren in de 2024 tweedehands markt

Heel onze Instagram feed staat vol met vintage designertassen en ja – wij willen ze ook. Maar waar kan je nou goeie tassen scoren? Denk bijvoorbeeld aan Vinted, daar zijn een aantal merken héél populair en heb je dus ook een grote kans om een mooie tas te kopen.

Populaire designermerken op Vinted

Louis Vuitton, Chanel en Gucci zijn de populairste luxemerken op Vinted, waarbij Louis Vuitton opvalt door de mega snelle verkoop. Andere geliefde merken zijn Hermès, Dior, Saint Laurent en Prada. Terwijl Cartier in populariteit is gestegen, is de interesse in Balenciaga licht gedaald ten opzichte van vorig jaar.

Hoe weet je of die tassen echt zijn?

Vinted introduceerde vorig jaar de Item Verification Service (IVS), waarmee gebruikers tegen een vergoeding de authenticiteit van geselecteerde designer items door experts kunnen laten verifiëren. Het ervaren Vinted-team in Verificatie Hubs in Hamburg en Londen controleert items zorgvuldig op authenticiteit, waardoor kopers echte producten ontvangen en het vertrouwen binnen de gemeenschap wordt vergroot.

Met een groeiende lijst van merken die in aanmerking komen voor verificatie, waaronder Bottega Veneta, Céline en Jacque Mus, evenals Adidas en New Balance, blijft Vinted zich inzetten voor authenticiteit en klanttevredenheid. Het platform blijft zijn verificatiediensten verbeteren om een veilige winkelervaring te garanderen voor luxe liefhebbers wereldwijd.

Als het item goedgekeurd is, staat dat bij het item vermeld. Twijfel je? Kijk dan of de authenticiteitsbadge bij het geüploade item staat.

Wil je zien: deze vakman verknipt peperdure designertassen om te zien wat ze écht waard zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.