Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 13 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Must see: Bella Hadid flaneert in doorschijnende outfit en het staat (natuurlijk) prachtig

Bella Hadid wordt vaak gespot in excentrieke kleding. Het kan heel stoer zijn, sexy, chaotisch, hip en meer. In principe zijn we dus niet verrast bij het zien van deze jurk, maar toch ook weer wel. Dit zijn we omdat het haast geen jurk meer te noemen is…

De jurk heeft namelijk zoveel cut-outs en daardoor weinig stof. Maar als iemand het kan hebben is het Bella natuurlijk wel.

Bella Hadid steelt de show

Bella deelde een foto van zichzelf op Instagram waarin zij in de rode jurk te zien is. De foto had zonder bijschrift vrij weinig context maar haar rode jurk sprak boekdelen. Het waren niet alleen alle uitsnijdingen waar ons oog op viel. Ook de doorschijnende rok met ruches was een eye catcher. Op de foto is te zien hoe naaisters de jurk passend maken. De bovenkant van de jurk is in ieder geval al perfect op maat gemaakt. Het weinige stof in de jurk zit perfect om haar behoorlijk blote bovenlijf. Op de foto zien we tevens ook dat Bella haar haar een beetje warrig zit en dat haar telefoonhoesje on fire is door de cheetah print.

Nog een weinig verhullende jurk

Voorafgaand aan de rode jurk foto poste Bella een video waarin zij te zien is in een lente/zomer campagne video van Mugler. Hierin draagt zij een volledig doorschijnend bodysuit met zwarte grafische details, een bijpassende doorschijnende rok en zwarte beenwarmers. Zij draagt een lange blonde sexy staart die tot over haar billen komt. Later zien we dat ze haar blonde staart heeft ingeruild voor haar eigen mooie bruine golvende haar. Ze poseert in een zwarte bodysuit met lange mouwen en een erg sexy string. Je kunt de video hieronder zelf aanschouwen. De foto op haar tijdlijn met de rode jurk is helaas verdwenen, maar zoals je ziet hebben wij hem wel nog weten te screenshotten.

jurk
Bron: @bellahadid

Meer lezen over Bella? Lees dan ook:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.