Emma Toussain
Emma Toussain Food 27 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze loaded salmon sweet potato fries gaan nu helemaal viraal

Loaded salmon sweet potato fries.. ‘t is een hele mond vol en straks ook letterlijk als je dit gerecht opeet. Het gerecht gaat momenteel helemaal viral op TikTok want ja, veel uitleg heeft het niet nodig. Zoete aardappel friet is heel erg lekker en als je van zalm houdt is dit ook echt iets voor jou. Onze favo food-TikTokker Victoria Minell heeft een video geupload en het water loopt ons al in de mond van wat we daar allemaal zien. Sowieso worden wij wild van elk gerecht met friet dus dat is ook niet zo lastig.

Aanschouw!

Loaded salmon sweet potato fries

Ze bakt natuurlijk eerst de friet én de zalm en haalt dit zodra het gebakken is uit elkaar met een vork. Dan is het eigenlijk een kwestie van stapelen. Friet, zalm, bosui, avocado, mayonaise, sriracha, ketjap manis en sesamzaadjes en je bent done! Pak ook een schijfje citroen erbij voor de extra frisheid, altijd lekker met een portie zalm. Bekijk de video hieronder:

@victoriaminell

LOADED SALMON FRIES! 🍟 Using crispy @potatoutopia fries with cucumber & avocado. #recipe #ad #asian

♬ Music Sounds Better With You x Fake ID – J-Key

Zo heb je meteen een maaltijd én kan je alsnog friet eten. Win-win! De video gaat lekker en is inmiddels al meer dan 100K keer bekeken. Je kunt ‘m natuurlijk zelf ook nog een beetje personaliseren.

Sushi wafels

Zoals we al eerder vertelden is Victoria (Tori) onze favo food-TikTokker en onze collega’s van NSMBL hebben haar ook ontdekt. We kennen haar vooral door de sushi wafels waar we eerder ons oog op hadden laten vallen. Ze kookt sushirijst en doet dit vervolgens in een wafelijzer, zodat het een soort knapperige cracker wordt. Vervolgens topt ze ‘m af met (wederom) zalm, avocado, mayo en sriracha en het ziet er zooooo lekker uit. Wil je weten hoe je dat doet? Die video kijk je hier.

Nou, wij weten wel wat we gaan eten vanavond!

3 redenen waarom het helemaal niet erg is om veel schoenen te hebben (en te kopen)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.