Gina Koninkx
Gina Koninkx Money 18 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

De beste quotes om meer moneys te maken – waar stiekem tóch wat inzit

Op Instagram, YouTube en TikTok kom je overal hetzelfde slappe gelul tegen over geld verdienen. De manifesting mindset coaches vliegen je om de oren, met de ene slappe quote na de ander. Maar wie daar goed doorheen weet te prikken, zal zien dat er toch een kern van waarheid in hun wijze uitspraken zit.

Wat hebben we hard gelachen om het coach of kritisch kanaal dat een tijd geleden viraal ging op Instagram. Hier werden video van coaches gedeeld die denken dat ze de wijsheden zelf hebben uitgevonden. Namen we zeker weten met een korreltje zout, al hebben sommige coaches ergens toch wel gelijk.

Quotes over geld verdienen

Het web puilt uit van de quotes die je inspireren meer geld te verdienen. Zoetsappig als ze zijn, toch zit er in deze 6 quotes echt een kern van waarheid.

1. ‘The key to making money is to stay invested’

Een quote van de Amerikaanse financieel adviseur Suze Orman. Ze is auteur en podcast host en deelt graag haar visie op rijk worden met de hele wereld. Daarom liet zij zich deze woorden ontvallen die op het eerste gezicht lachwekkend lijken, maar waar ze wel gelijk in heeft. Je zal moeten blijven investeren (in je studie, baan, doel of wat dan ook) als je echt geld wil verdienen. Opgeven heeft geen zin.

2. ‘To get rich, you have to be making money while you’re asleep’

Daar heeft David Bailey natuurlijk wel een punt. Als je echt het gevoel wilt hebben dat je rijk bent, heb je een verdienmodel bedacht waarbij je ook slapend geld verdient.

3. ‘The real key to making money in stocks is not to get scared out of them’

Een geweldig slappe quote van Peter Lynch, maar ergens heeft ie wel gelijk. Als je bang bent bepaalde investeringen te doen, of dat nou aandelen zijn of wat anders, wordt het stukken moeilijker om geld te verdienen. Geloof in wat je doet, en het geld stroomt vanzelf binnen.

4. ‘You must spend money to make money’

Dit is er een om goed over na te denken, maar ergens wordt hier wel een goed punt gemaakt. Als je je vermogen wil laten groeien, is het belangrijk geld te blijven investeren in je bedrijf, aandelen of onroerend goed. Je bankrekening blijft zich uiteindelijk vanzelf lekker spekken.

5. ‘Don’t go broke trying to look rich’

Deze snappen we maar al te goed, het is namelijk behoorlijk verleidelijk al die welverdiende knaken uit te geven. Hoe meer geld er binnen komt, hoe eerder je geneigd bent op luxe voet te leven. Maar waak er wel voor dat je niet al je geld net zo snel weer kwijtraakt als dat je het hebt verdiend.

6. ‘The money is already printed, you just have to go get it’

Een goede om in je achterhoofd te houden. Het geld is er al, nu moet jij nog een manier zien te vinden om eraan te komen. Voelt dichtbij hè? Het is grotendeels mindset.

4 stappen om je relatie met geld te verbeteren en geld te manifesteren

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.