Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 4 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze vijf beautylanceringen van 2024 zijn de reden om je vetrouwde routine aan te passen

De beauty-industrie ontwikkelt als een razende door. Het ene na het andere ‘baanbrekende’ product wordt gelanceerd. Maar welke zijn nu echt het proberen waard? Wij testten maandelijks verschillende beautylanceringen – en deze items wil jij toevoegen aan je vertrouwde routine.

We hebben het hier niet over hebbedingetjes, maar om producten die zo fijn geformuleerd zijn, dat ze echt een verschil maken.

De beste beautylanceringen van 2024

Als redacteur proberen we aan de lopende band producten uit: a big blessing and a curse. Van de een floreert onze huid, haar en make-up. De ander kan weer een bummer zijn. Dit zijn de producten die ons positief hebben verrast en die we na het testen zijn blijven gebruiken.

Charlotte Tilbury Beautiful Skin Glow Island Tanning Drops

Als je niet vies bent van een fake tan, dan wil je de nieuwe drops van Charlotte Tilbury proberen. Wij hebben zelden een face tan getest die zo erg in de buurt kwam van onze eigen zongebruinde teint. Deze blijft wekelijks in gebruik en we worden nooit meer wakker met een onnatuurlijke teint.

BEAUTIFUL SKIN ISLAND GLOW EASY TANNING DROPS – €46

Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury

Dyson Airstrait

Dyson lanceerde eerder dit jaar een nieuwe tool: de Airstrait. Dit is als het ware de Airwrap, maar om je haar steil mee te maken, in plaats van krullen te geven. Als jij haar hebt dat al snel in de krul schiet als het opdroogt, dan is dit de tool voor jou. Dit apparaat is in no time uitgegroeid tot een onmisbaar ding in onze routine, omdat het zoveel tijd bespaart.

Dyson Airstrait – €499

Dyson Airstrait
Dyson

L’Oréal Paris Panorama Mascara

Als je wil gaan voor bambi-ogen, dan is deze mascara van L’Oréal het product dat je nodig hebt. Deze mascara zorgt voor 1,4 keer groter uitziende ogen. Het borsteltje heeft korte en lange haartjes. De korte borstelhaartjes zijn om de wimpers te voorzien van extra volume, terwijl de lange haartjes zorgen voor meer lengte en separatie. 

L’Oréal Paris Panorama Mascara – €16

beste beautylanceringen 2024
Bol.com

La Roche-Posay MelaB3

Aan het MelaB3 serum van La Roche-Posay is bijna achttien jaar gewerkt. En zoals we verwachtten bij La Roche-Posay, doet deze wederom wonderen voor je huid. Het MelaB3 serum is een powerhouse als je last hebt van pigmentatie. Vooral ouderdomsvlekken, zonnevlekken, pigmentvlekken na puistjes.

La Roche-Posay MelaB3 Serum – €54,24

beautylanceringen
Cult Beauty

Initio Narcotic Delight

Op 1 februari kwam Initio Parfums Privés met Narcotic Delight. Nu al de meest uitdagende en sensuele geur van dit jaar. Het is geen parfum voor ieder moment, maar als je zin hebt om de bloemetjes buiten te zetten, is dit jouw geur. Gegarandeerd dat mannen én vrouwen je vragen welk parfum je draagt.

Initio Parfums Privés Narcotic Delight – €255

beste beautylanceringen 2024 (2)
Skins

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.