Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 16 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Op paaszondag wil je naar DGTL: deze highlights en acts vind je op het vernieuwende festival

Je gelooft het haast niet, maar over twee weken staat DGTL Festival alweer voor de deur. Tijdens het Paasweekend veranderd de NDSM-werf in Amsterdam-Noord in een duurzame evenementenlocatie. Wij zijn erbij op de zondag en dit zijn zes redenen waarom jij ook een ticket wil bestellen.

Want feesten op zondag is de perfecte afsluiter van het weekend.

Deze acts en highlights vind je op DGTL Festival 2023

Maar om eerlijk te zijn is alleen al het feit dat je de maandag erna vrij bent genoeg reden om te gaan.

DGTL x Boiler Room

Altijd al bij een Boiler Room set aanwezig willen zijn? Dan is dit het moment. Dit jaar werkt DGTL namelijk voor het eerst samen met de organisatie van Boiler Room en zal er dus een stage worden vormgegeven volgens het iconische concept. Op zondag staan onder andere Bonobo, Zohar en Valentina Lush achter de decks.

Muziek en kunst op één plek

DGTL Festival staat niet alleen bekend om z’n veelbelovende line-up, maar ook om de kunst die er ieder jaar weer te vinden is. Ook dit jaar zullen er een aantal spraakmakende werken, waaronder DATA GATE van Ouchhh Studio, op het festivalterrein te zien zijn.

Burgers klappen bij Beyond Meat

Het is inmiddels geen nieuws meer dat DGTL voorop staat als het gaan om verduurzaming van de festivalindustrie. Al jarenlang doet de organisatie er alles aan om zo min mogelijk impact te maken op het klimaat en zo circulair mogelijk te zijn – mede daardoor is al jaren enkel vegetarisch eten te verkrijgen bij DGTL. Dit jaar haakt een grote favoriet van NSMBL aan, namelijk Beyond Meat. Het hele weekend staan zijn met hun ‘Beyond Meat culinary experience’ op het festival om jou te voorzien van de beste vleesvrije gerechten.

De liveset van Henrik Schwarz

Niemand minder dan Henrik Schwarz zal op zondag een liveset doen. Wij zagen hem al eerder live tijdens Audio Obscura x SORA en dat smaakte naar meer, dus wij weten bij welke stage we staan op zondag 8 april.

De groovy line-up van de AMP

Als je aan DGTL denkt, dan denk je aan de kas-stage. Dit is by far het meeste bekende element van het festival en ook op zondag 8 april staat er weer een arsenaal aan fantastische artiesten op het podium. Als we de line-up zo zien, dan wordt er vooral groovy house gedraaid. Om een paar namen te noemen: Chris Stussy, The Martinez Brothers en Hot Since 82. Count us in. 

Trek de nacht door in de Scheepsbouwloods

Nog niet uitgefeest als het festival om 23:00 eindigt? Dat dachten ze al, daarom host DGTL een afterparty in de Scheepsbouwloods op het terrein. Daar kan je tot in de late uurtjes dansen op beats van Octa Octa, Benny Rodriques, Sedef Adasi en Dr. Rubinstein. Wat maakt het ook uit, je bent toch de volgende dag vrij.

Overgehaald? De laatste tickets zijn nu in de verkoop op dgtl.nl.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.