Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 11 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit gaan tickets kosten voor Doja Cat in de Ziggo Dome

Afgelopen week werd duidelijk dat the one and only Doja Cat een bezoekje gaat brengen aan de Ziggo Dome in ons eigen Amsterdam. En dan hebben we het niet zomaar over een bezoekje, maar over haar eerste concert in Nederland als onderdeel van haar concertreeks, The Scarlet Tour. Dit bedrag moet je ervoor apart houden.

Bitch, she said what she said.

The Scarlet Tour

The Scarlet Tour markeert een belangrijke mijlpaal in de carrière van Doja Cat, welke zowel haar tweede als eerste concerttour is. De tour zou in eerste instantie op 13 december tot een einde komen in Chicago, maar gaat nou toch (na een flinke pauze) gewoon nog door in het nieuwe jaar. Een gelukje voor de fans in Nederland, want dit betekent dat ze een concert in de Ziggo Dome zal geven.

De tour en haar concerten staan volledig in het teken van haar vierde, gelijknamige album, Scarlet. Met hits als “Say So”, “Kiss Me More” en “Woman” is er geen twijfel mogelijk dat dit een knaller van een concert wordt.

Het Europese deel begint op 11 juni 2024 in Glasgow, met tussenstops in iconische steden zoals Birmingham, Londen en Newcastle, voordat het de Ziggo Dome in Amsterdam bereikt op 19 juni 2024. En dat is niet alles. Ook het voorprogramma wordt verzorgd door flinke artiesten, namelijk Ice Spice en Doechii.

Ticketprijzen en verkoopdetails

En dan nu: de brandende vraag in het hoofd van elke fan. Hoeveel kost het om de magie van Doja Cat in de Ziggo Dome te ervaren? De ticketprijzen zijn afgestemd op verschillende voorkeuren:

Golden Circle – Staanplaatsen: €123,20
1ste rang – Staanplaatsen: €89,60
2e rang – Zitplaatsen: €89,60
3e rang – Zitplaatsen: €78,40
4de rang – Zitplaatsen: €67,20
Rolstoel- en begeleidersplaats: €89,60

Al helemaal enthousiast? Zorg er dan voor dat je vrijdag je agenda blokt. Ticket zullen namelijk dan al in de verkoop gaan via Ticketmaster. Wij kunnen nu al niet meer wachten: de countdown is begonnen!

Selena Gomez bevestigt relatie: alles over de producer die haar hart wist te veroveren

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.