Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 11 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is hoe Emily Blunt denkt over een vervolg op de succesvolle film The Devil Wears Prada

Emily Blunt zou meer dan blij zijn om terug te keren naar haar rol in een vervolg van de film The Devil Wears Prada. De actrice verscheen donderdag bij The View om haar nieuwe serie “The English” te promoten en tijdens haar interview kwam natuurlijk de hit film The Devil Wears Prada ter sprake.

Een vervolg? Op “The Devil Wears Prada?” We can only dream!

Emily Blunt ziet vervolg op The Devil Wears Prada wel zitten

Emily Blunt was donderdag te gast bij de tv-show The View om haar nieuwe serie “The English” te promoten. En op de vraag of ze het maken van een reboot of een nieuwe film zou overwegen, antwoordde Blunt dat ze het “in a heartbeat” zou doen.

Zo zegt Emily dat ze alleen al voor de styling in de rol van de gelijknamige assistent van de angstaanjagende tijdschriftredacteur, Meryl Streep, zou kruipen. Maar er is wel een ding wat volgens Blunt moet veranderen en dat is de groene oogschaduw, die haar karakter Emily Charlton altijd lijkt te dragen.

Zo zegt ze: “The green eye shadow is so horrifying, it has to get another outing. So bad. And the fashion — we loved it. I would do [a sequel] in a heartbeat just to play with those guys again. It’s so fun.”

Dit is hoe Anne Hathaway denkt over het maken van een sequel

Maar Emily is niet de enige die na heeft gedacht over een vervolg van de film. Anne Hathaway werd vorige week namelijk ook al gevraagd wat ze van het idee vond. Maar de actrice ziet de potentie van een sequel somber in. Of nouja, als het op het boek uit 2003 gebaseerd is tenminste.

Zo zegt ze: “I don’t know if there can be [a sequel movie]. I just think that movie was in a different era, you know? Now, everything’s gone so digital, and that movie centered around the concept of producing a physical thing. It’s just very different now.”

Maar iets wat volgens de actrice wel zou kunnen werken is een reboot van de film, met een totaal nieuwe cast… Uhm, liever niet, de film heeft toch echt Anne en Emily nodig om ook maar een beetje zo succesvol als het origineel te worden. Of net zo leuk.

De kans dat er een echt vervolg van de film komt is dus erg klein, but never say never, right?

Dit zijn de 12 meest iconische schoenen uit je favoriete films

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.