Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 3 jul 2022
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de beste series en films om in juli op Netflix te kijken

Afgelopen vrijdag begon alweer de zevende maand van 2022. Nu juli officieel is begonnen is het tijd voor nieuwe Netflix-series en films. Die zijn er zoals elke maand ook in juli en wij zetten onze favorieten voor je op een rij.

Genoeg kijkplezier om een maand mee te vullen.

Netflix-aanraders

Netflix staat helemaal vol met geweldige series en films. Zelfs zoveel dat je soms niet weet wat je moet gaan kijken. Daarnaast komen er iedere maand ook nog nieuwe films en series op het platform te staan. Om je leven iets makkelijker te maken vertellen wij welke series en films het beste zijn om in juli op Netflix te kijken.

Dit zijn de populairste Netflix-series en films van dit moment

1. Stranger Things seizoen 4 volume 2

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, heb je deze serie de laatste tijd zeker voorbij zien komen. Op 1 juli verscheen namelijk de tweede helft van Stranger Things seizoen 4 op Netflix. De twee bloedstollende afleveringen duren samen maar liefst 235 minuten, waardoor je dus wel even kijkplezier hebt.

2. Persuasion

Deze nieuwe verfilming van Jane Austen’s Persuasion verschijnt deze maand op Netflix en wij kunnen niet wachten. Dakota Johnson en Cosmo Jarvis schitteren naast Henry Golding, Nikki Amuka-Bird en Richard E. Grant in de film en dit belooft veel goeds. De filmt die vanaf 15 juli te zien is volgt Anne Elliot, een jonge vrouw die acht jaar nadat ze was overgehaald om niet met hem te trouwen, een oude vlam tegenkomt.

3. Virgin River seizoen 4

Niet alleen van Stranger Things verschijnt er een vierde seizoen in juli. Ook van Virgin River kunnen we in juli (20 juli op precies te zijn) namelijk weer gaan genieten. Aan het eind van seizoen 3 zagen hoe zwangere Mel Jack vertelde dat ze niet zeker wist of hij de vader van haar baby was en dit is precies waar seizoen 4 begint. Juicy!

4. Uncoupled

Als je vrijwel altijd in de stemming bent voor een goede romcom-serie, dan is Uncoupled een echte aanrader. Deze Netflix-serie is vanaf 29 juli te zien en zeker het wachten waard. Neil Patrick Harris schittert als een New Yorkse makelaar in onroerend goed, Michael, die geschokt is wanneer zijn langdurige vriend verhuist. Dit zorgt er namelijk voor dat Michael veertig en vrijgezel is en opnieuw moet gaan daten.

5. Boo, Bitch

Lana Condor is terug van weggeweest en is vanaf 8 juli te zien in een Netflix-serie over een middelbare school. Na een ongeluk komt Erika (Lana Condor) samen met haar beste vriendin terug als geesten en beginnen ze met het leven van hun beste leven.

6. The Gray Man

Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas en Regé-Jean Page in één film. Een droom die uitkomt. The Grey Man is vanaf 22 juli te zien en gaat over een CIA-agent die geheimen onthult die hem flink in gevaar brengen.

7. Hello, Goodbye, and Everything in Between

Het stel Clare en Aidan sluiten een pact om uit elkaar te gaan voordat ze beiden naar een andere universiteit gaan. Dit om minder liefdesverdriet te krijgen, maar dit valt uiteindelijk toch vies tegen. De feelgood-film is vanaf 6 juli op Netflix te zien.

8. Purple Hearts

Een worstelende singer-songwriter en een marinier kiezen ervoor om te trouwen voor de beschikbare militaire voordelen, maar een tragedie dwingt hun om de realiteit van hun neprelatie onder ogen te zien. Vanaf 29 juli te kijken op Netflix.

9. Resident Evil

Deze Netflix-serie is gebaseerd op de originele videogame en fans kunnen niet wachten tot ze kunnen gaan bingen. Deze nieuwe serie, die vanaf 14 juli te kijken is, speelt zich af in zowel 2022 als in 2036 aan het begin van een zombie-apocalyps.

10. D. B. Cooper: Where Are You?!

Als je echt van misdaad houdt, is deze nieuwe documentaireserie jouw nieuwe favoriet. De serie volt het waargebeurde verhaal van een Amerikaanse skyjacker uit 1971 die met een zak gestolen geld uit een vliegtuig sprong en verdween. 50 jaar later is zijn identiteit nog steeds onbekend en is de zaak een groot mysterie.

Welke serie ga jij als eerste kijken?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.