Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 3 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Wait, whut? Zijn Kendall Jenner en Devin Booker toch weer bij elkaar?

Wij snappen het niet meer: zijn Kendall Jenner en Devin Booker nou wel of niet bij elkaar? Er gingen al dagen geruchten rond dat het stel al twee weken uit elkaar was. Toch is er nu bewijs gevonden dat laat lijken dat de twee op dit moment gewoon nog een stel zijn. Wij praten je bij!

detective mode on!

Kendall Jenner en Devin Booker

Helaas kwam een week geleden het nieuws naar buiten dat Kendall Jenner en Devin Booker uit elkaar waren gegaan. Volgens een bron van US Weekly had het stel dit besloten nadat ze samen naar de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker waren geweest. Zo vertelde de bron aan US Weekly: “Kourtney’s wedding really put things into perspective.” Wel zou het voormalige koppel “nog steeds super vriendschappelijk zijn en elkaar steunen.”

De reden achter de breuk was vooral dat het stel niet op één lijn met elkaar lag en ook discussies hebben gehad over hun toekomst. Hoewel het dus helemaal over en uit bleek te zijn tussen het koppel is er nu bewijs gevonden dat het stel misschien toch nog wel bij elkaar zijn. Kendall en Devin zijn namelijk alweer meerdere keren samen gespot.

Wow! Kendall Jenner post deze sexy nude op Instagram na haar break-up met Devin Booker

Bewijs

Zo dropte Page Six foto’s van Kendall en Devin die er flirterig uitzien in Soho House in Malibu, terwijl ze toen net uit elkaar zouden zijn. Ook meldde Us Weekly op 1 juli dat Kendall Jenner en Devin Booker samen in de Hamptons zijn geweest voor een vakantieweekend.

Hierover vertelde een insider: “there wasn’t any PDA, but they both looked to be in a great mood.” Zowel Kendall Jenner als Devin Booker hebben geen commentaar gegeven op de geruchten over een mogelijke breuk en na deze gebeurtenissen lijkt het er steeds meer op dat het stel gewoon nog samen is. Aan de andere kant werd het nieuws over hun breuk door veel bronnen bevestigd en kunnen exen ook gewoon vrienden zijn. Hoe het echt met het stel zit weten we dus niet precies. Time will tell!

Kendall Jenner
Instagram / @kendalljenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.