Josephine van Bonzel
Josephine van Bonzel Beauty 7 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de haaraccessoires die je overal gaat zien in 2024

Het is niet meer van de runway weg te denken: haaraccessoires. Van Parijs tot New York, en van Milaan tot Londen.. we zagen we deze trend voorbijkomen. Of het haar nou los of vast zit: er werd tijdens de afgelopen fashion weeks rijkelijk gebruik gemaakt van de mooiste haaraccessoires om looks helemaal af te maken. En wij zijn helemaal fan van deze trend!

En nee, we hebben het dan niet over ‘zo maar’ een haarklipje

De haaraccessoires van 2024

Haarband

Een haarband kan moeilijk te vinden zijn. Misschien maakt het je outfit net te kinderlijk, juist te sportief of iets té Blair Waldorf. Maar gelukkig hebben we verschillende soorten haarbanden die we kunnen mixen en matchen.

De elastische haarband zien we – nog steeds – veel verbijkomen, zoals bij de populaire ‘Gym Class Beauty’ trend.

De grote, statement-haarband is ook absoluut niet te missen.

Maar ook de kleinere, beschaafde haarbanden zijn we niet vergeten!

Strikken

De strik zien we al een tijdje voorbijkomen en het is dan ook allang bewezen dat je geen held hoeft te zijn met haar. Binnen no time heb je jouw look extra gemaakt door alleen een lintje toe te voegen. Onze eigen it girls Matilda Djerf en Hailey Biebs zijn ook groot fan en geven ons precies de inspiratie die we nodig hebben!

Speltjes

Waar jij misschien nog denkt dat speldjes voor kleine meisjes zijn, blijkt niks minder waar. Praktisch én fashionable. Klinkt goed toch? Schuiven maar!

Haarklip

Bloemen, bloemen, bloemen en the bigger, the better!

Met deze TikTok-hack duurt je haren wassen veel minder lang én blijft het gezonder

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.