Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 31 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn onze favoriete celebrity-koppels die samen kwamen in 2022

Wéér een jaar vol mooie, verdrietige, leuke en gezellige momenten. Wéér een jaar vol avontuur en weer een jaar vol liefde. Ook in de showbizz-wereld werd er wat af-gescharreld. Dit zijn onze favoriete celebrity-koppels uit 2022.

Een jaar vol liefde tussen celebrity’s.

Billy Eilish en Jesse Rutherford

Al hebben velen wat te zeggen over het grote leeftijdsverschil van 11 jaar. De liefde van de twee af en zelf maakten ze met Haloween gewoon een statement met een matching kostuums, met Billy als baby en Jesse als oude man. Gevat Billy.
Koppel uit 2022 - Billie Eilish en Jesse Rutherford

Pete Davidson en Emily Ratajkowski

Een relatie waar veel mannen hun hersenen dit jaar over hebben gebroken. Pete Davidson met de knapste vrouw van de wereld?! Dan moet de comedian en ex van Kim Kardashian wel héél grappig zijn, denken velen. Waar het ook door komt, we’re here for it.

Pete Davidson en Emily Ratajkowski
Getty Images

Lizzo en Myke Wright

De zangeres vond een romantische vlam bij acteur Myke Wright. Hij heeft zelfs al een koosnaampje voor haar: “Melly”
Lizzo en Myke Wright liefde

Dua Lipa en Jack Harlow

De geruchten zijn nog niet bevestigd, maar bronnen beweren dat de rapper en zangeres elkaar hebben betoverd heuse tortelduifjes. Wij kunnen dit alleen maar hopen.
Celebrity-koppel Dua Lipa en Jack Harlow

Helaas ging niet alles alleen maar goed gedurende het afgelopen jaar. Dit zijn de celebrity-koppels die in 2022 tot een eind kwamen.

OMG – Kim Kardashian en Pete Davidson zijn uit elkaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.