Emma Toussain
Emma Toussain Podcast 14 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Luister onze nieuwe podcast-aflevering: ‘Hoe word ik dominanter in de slaapkamer?’

Ook wij zijn vanaf nu live in podcast-land! In ‘De GroepsApp’ nemen wij (Emma, Karlijn en Sophie) je mee in de wereld van NSMBL. Wat doe je nou eigenlijk als redacteur? Hoe werken persreizen, perspakketten en persevenementen? Welke trends spotten wij en welke zijn te bizar voor woorden? Waar wil je eten in het weekend, waar ga je stappen en welke films wil je zien? Omdat wij als gen-Z/millenial-mix met onze telefoon in de hand leven en we eigenlijk alles bespreken via de groepsapp, doen we dat nu ook met jullie.

Luister nu onze eigen podcast ‘De GroepsApp’ op Spotify en Apple Music

NSMBL geeft je natuurlijk een dagelijkse dosis aan nieuwtjes, inspiratie én adviezen en dat brengen we dus nu ook naar je favoriete streamingapp. Wekelijks even een halfuurtje ontspannen met de leuke en bijzondere verhalen van Emma, Karlijn en Sophie. Want wat krijgen zij vaak verschillende vragen voorgeschoteld… ‘Wat doe jij nou eigenlijk precies?’ en ‘hoe werkt dat, al die evenementen?’ en ‘Waar halen jullie al je inspiratie vandaan?’

‘Hoe wordt ik dominanter in de slaapkamer?’

Deze week vertelt Sophie over haar ervaringen in Turkije, waar ze voor ‘t eerst in een All Inclusive resort zat. Ook praat Karlijn je bij over AI en daten en bespreken we de Pornstar Martini’s voor kids. Ja, zonder alcohol natuurlijk. Maar kunnen die eigenlijk wel? Ook hebben we een vraag van een luisteraar gekregen. De dame in kwestie wil graag wat dominanter zijn tegenover haar scharrel. Dominanter in de slaapkamer dan hè. Hoe doe je dat? Wij vroegen ‘t aan onze mannen en die geven antwoord in een voicememo. Wat kan jij doen om de touwtjes in handen te nemen?

Misschien heb jij ook nog iets aan de antwoorden 😛

Aflevering 3 is nu te luisteren via Spotify en Apple Podcasts. Als je ‘m leuk vindt geef ons dan ook een goeie rating, sla de podcast op én volg ons op social media om op te hoogte te blijven. Wil jij zelf een vraag insturen voor onze mannen? Dan kan je ons (blijft anoniem) een DM sturen via Instagram @nsmbl.

Unpopular opinion: ‘Je kunt een man vertrouwen met anticonceptie’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.