Emma Toussain
Emma Toussain Love & Life 5 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Noodgedwongen thuis door storm Poly? Zó kom jij de dag wel door

Het kan goed zijn dat je vanmorgen wakker bent getrild door de noodmelding op je telefoon of door de wind die door het huis raast – het stormt. Ja, iedereen wordt geadviseerd binnen te blijven en er rijden in Noord-Holland en Flevoland geen treinen meer. De kans is dan ook groot dat je niet naar werk of studie kan – wat doe je dan op zo’n regenachtige dag?

Zo kom jij de dag wel door.

Kan je vandaag nergens heen door de storm? Zo kom jij de tijd wel door

Okéééééé. Je moet waarschijnlijk wel gewoon aan de bak, maar nu je tóch een dagje thuis bent kan je daar wel gebruik van maken. Wij zetten een aantal dingen op een rij die je vandaag kunt doen, gewoon, omdat je nu even moet profiteren van die tijd.

  1. Yoga-oefeningen

  2. Om je dag goed te beginnen kan je wat yoga-oefeningen doen. Zoek een goede workk-out uit op YouTube, leg een matje neer en ga aan de slag. Ook goed om een versie te kiezen met meditatie erbij, zodat je gelijk nog even aan je ademhalingsoefeningen kan werken. Wedden dat jij de dag makkelijker doorkomt, ook al worden we allemaal een beetje onrustig van de storm?

  3. Maak een lekkere lunch

  4. En dan bedoelen we natuurlijk niet ga naar de winkel en ga lunch halen – want het is beter om gewoon maar even binnen te blijven. Bestel ook niks via Thuisbezorgd, da’s ook zielig voor die bezorgers. Kijk goed in je vriezer en voorraadkast of er nog wat lekkers ligt en maak een lunch die je anders op kantoor of studie niet zou eten. Toch weer een win.

  5. Gooi alvast even wat was in je wasmachine

  6. Voor alle mensen die soms wat uren tekort komen; als je nu alvast wat was in je wasmachine gooit, een stofzuiger door het huis haalt of iets anders in het huis doet scheelt dat aan het einde van de dag weer.

  7. Bak een cake of chocolate chip cookies

  8. Heb je pauze van werk en kan je even niet je gebruikelijke rondje wandelen? Ga dan wel even van die telefoon af en ga iets doen. Denk bijvoorbeeld aan iets lekkers bakken wat niet te lang duurt; zo heb jij aan het einde van de middag nog iets om naar uit te kijken.

  9. Kijk die serie waar je nog geen tijd voor had

  10. Denk aan And Just Like That, Black Mirror of Taking Care Of Maya..

Grappig feitje: aangeschoten werken maakt je blijkbaar een stuk productiever

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.