Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 16 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

De double winged eyeliner look is alles wat we willen dragen: zo creëer je hem

Net wanneer je denkt het aanbrengen van een perfecte wing onder de knie te hebben, komen ze weer met een nieuwe beautytrend: de double winged eyeliner. Dit is een dubbele eyeliner op je arcadeboog. Het laat je ogen een stuk groter lijken en, iets wat niet te ontkennen valt, staat geweldig.

De look is alles wat we willen dragen, dat is zeker.

Double winged eyeliner: zo creëer je hem

Nieuwe en terugkomende beautytrends zijn altijd welkom, als je het ons vraagt. Ook de double winged eyeliner valt niet te ontlopen, want we zien de look overal. En dat is niet zo gek: na eenmaal de beautytrend te hebben uitgeprobeerd wil je niet meer anders.

Daarbij is de look over het algemeen nog best simpel. Wanneer je eenmaal het maken van een goede wing onder de knie hebt, is het maken van een double winged eyeliner een makkie. Het enige wat je hoeft te doen is de liner doortrekken naar je arcadeboog of een losse lijn trekken.

Twist aan je look

De double winged eyeliner geeft een echte twist aan je look, dat is niet te ontkennen. Het laat je ogen groter lijken en creëert een bijna geometrische en grafische look. Door met verschillende kleuren en vormen te experimenteren maak je de look uniek, en dat is alles wat we willen, toch? We hebben onze favoriete eyeliner-looks verzameld die je vandaag nog wilt uitproberen.

1. Disco eyes

Laat je ogen open en groter lijken door je eyeliner onder je oog en op de arcadeboog aan te brengen. Deze flitsende disco-look is alles wat we willen dragen dit seizoen.

2. Meerdere lijnen

Je kunt met de double winged eyeliner look zoveel lijnen aanbrengen als je zelf wilt. Wij zijn obsessed met deze make-uplook.

3. Minimalistische doorgetrokken lijn

De eyeliner look komt in allerlei vormen en maten, maar de simpelste is dan toch wel de minimalistische wing. Trek de lijn helemaal door tot naar de arcadeboog en creëer een strakke wing. Om deze minimalistische look na te maken kun je het beste de lijn helemaal doortrekken tot boven de ooghoek.

4. Smokey-eyeliner

Smokey-eyes zijn helemaal on trend dit seizoen. Het is dan ook ontzettend leuk om twee populaire beautytrends te combineren. Wat dacht je van deze double winged eyeliner/smokey-eye? Wij zijn fan.

5. Geblend

Creëer wat meer diepte in je look door je dubbele eyeliner te blenden. Hierdoor komt je oogkleur en -vorm nog beter uit.

6. Gekleurde double winged eyeliner look

Voeg wat kleur toe aan je look met deze prachtige en strakke eyeliner look.

7. Blauwe dubbele lijn

Als er iets is wat we gegarandeerd vaak gaan zien aankomend lente- en zomerseizoen, dan zijn het felle kleuren. Geef je simpele double winged eyeliner een twist door het een kleurtje te geven.

8. Losse double winged eyeliner

Je dubbele eyeliner hoeft niet per sé vast te zitten aan elkaar. Je kunt ook, zoals bij deze look, een losse lijn toevoegen, wat een open en geometrisch effect creëert.

9. Witte eyeliner

Probeer te spelen en experimenteren met kleuren. Deze black and white look is alles wat we willen dragen.

10. Graphic eyeliner

Grafische vormen zijn hot and happening, en dat is ook weer te zien in deze prachtige eyeliner look.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.